Is me niet duidelijk

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door mammie1982, 11 apr 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mammie1982

    mammie1982 Fanatiek lid

    25 aug 2010
    1.459
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hallo verloskundige,

    De meningen zijn een beetje verdeeld over de bacterien die leven in een blik knakworst.

    Mag je knakworst uit blik of pot op water wel of niet eten ivm listeria en toxo?

    En hoe zit dat met verse knakworst van de slager.

    Vaak verwarm je het maar even in een pannetje of in de magnetron en dat dood wellicht niet alle bacterien.

    Alvast bedankt!
     
  2. Mirjam

    Mirjam Verloskundige

    2 dec 2005
    11.590
    2
    0
    verloskundige en lactatiekundige IBCLC
    hoi

    knakworst is bewerkt vlees dus niet rauw. Dan maakt het niet of je het heel lang of kort opwarmt. Je kunt het gerust eten dus!

    Mirjam
     

Deel Deze Pagina