Echt? Hmmm… ik vind mijn gehaktballen juist een beetje krokant aangebakken heerlijk. Hoe maak je ze dan in de SC? Ik neem aan in een bepaalde jus ofzo?
Maar dan moet hij zelf nog rijst of aardappelen of pasta ofzo maken? Of doe je dat er dan ook bij in op warmhoudstand?
Ja die kook ik van te voren, even opwarmen en het eten uit de slowcooker kan er warm bij geschept worden.
Nav mijn topic een paar weken geleden heb ik uiteindelijk gekozen voor de Rusell Hobbs Multicooker. Ik ben er echt super blij mee! Het is soms nog wat zoeken maar ondertussen begin ik er wat handigheid in te krijgen. Dus nog bedankt voor de tips
Tip: er hoort eigenlijk nog pancetta bij, dan gaat het wat meer naar de originele ragu bolognese. Pancetta geeft net ff wat diepte aan de ragu.
Je maakt me nieuwsgierig hoe maak je dan de soep? Alle ingrediënten met water? In de slowcooker en als alles gaar is fijn maken met de staafmixer?
Ja, maar alleen wel minder wat dan word aangegeven. De hoeveelheid daarvoor is per keer zoeken. Ergens tussen de helft en driekwart van wat er qord aangegeven vaak. Ik zet de slowcooker op low en op 6uur.
Iemand het lekkerste recept voor stooflapjes in de sc? Ik wil hem weer gaan afstoffen in de herfst en winter staat hij hier vaak aan, voorjaar en zomer meestal niet of weinig.