hoi lieverds, ik ben al bezig met de boodschappen en bestellingen voor de kerst, nou gaan we 2e kerstdag gourmetten! wat voor vlees gebruiken jullie altijd met gourmetten?!
wij gebruiken altijd (kopen grote pakken vlees en maken er zelf kleine stukjes van en kruiden het bijv): -shoarma. -biefstuk. -kipfilet. -varkenshaas. -zelfgemaakte hamburgertjes. -je hebt ook mini gordon bleu. en als extra erbij op de tafel: -stokbrood natuurlijk. -kruidenboter. -je kan er plakjes kaas en ananas bij leggen is heerlijk om te bakken in die kleine pannetjes. -champignons. -paprika. -salade. dit vinden wij altijd heerlijk maar ik denk dat je dat standaar vind hihi
ik ben bang dat het toch vrij standaard is: - kipfilet -slavinkjes - hamburgertjes - varkensfiletlapjes a la minute - biefstuk - zalm - speklapjes a la minute - shoarma
wij doen het dit jaar waarschijnlijk wel wat luxe dingen bij.. wild en lam erbij.. maarook de standaarddingen hoor
Vlees: - Kipfilet naturel - Kipfilet gemarineerd - Varkenshaas - Biefstuk - Gepaneerde mini hamburgers (kerrie en paprikasmaak denk ik, want ze zijn geel en oranje gepaneerd - dit bestel ik bij de slager) - Soms nog wat vis (hoeft van mij niet zo, maar er zijn familieleden die dit heerlijk vinden) Groente en bijgerechten: - Stukjes paprika - Gesnipperde ui - Champignons - Aardappelschijfjes - Stokbrood (errug veel) - Sausjes: knoflooksaus - pate royal (zakje Duyvis) - satesaus - Kruidenboter
Ik maak vaak ook omelet (boerenomelet van Knorr) erbij...kun je zo in je pannetje bakken. ook errug lekker
nog ff 1 vraaggie, hoeveel gram vlees moet ik ongeveer per persoon hebben ik moet er wel bij zeggen het zijn grote eters...
Hier ook vrij standaard: -kipfilet naturel -Kipfilet gekruid -Biefstuk -Varkenshaas -Pangasiusfilet -Garnalen -Mini hamburgers en mini slavinken Erbij: -Stokbrood -Pindasaus/mayo/whiskysaus/knoflooksaus -Cheddarkaas (heerlijk op een stukje stokbrood en die even onder de plaat zetten) -komkommer -tomaatjes -ui -paprika -champignons Standaard en heerlijk
Hoi hoi, Je kan ook een wild schotel samen stellen. Deze schotels kan je ook kant en klaar in de winkels halen. Vaak zit er verschillen soorten biefstuk in. Het is wel iets duurder. Vis is ook erg lekker voor de gourmet. Hier wat vlees ideetjes Biefstuk Kalkoenfilet Kipfilet Rundervink Gemarineerde lamskotelet Gemarineerde blanke kalfsbiefstuk Kipschnitzel Mini-saté Gepaneerde runderhamburger met mini hamburgerbroodje geitenkaas met ontbijtspek er omheen Voor de vis Zalm garnalen pangafilet Succes met het opstellen van je schotel. Groetjesss jetje
dit is mijn lijstje: - kipfilet - slavinkjes - hamburgertjes - varkensfiletlapjes a la minute - biefstuk - zalm - speklapjes a la minute - shoarma - varkenshaas - mini cordon bleu - schnitzeltjes - mini sate'tjes - pepersteakjes   - stokbrood - kruidenboter - champignons - paprika - uien - eitjes - komkommer - tomaatjes - sausjes weten jullie nog dingen die ik kan toevoegen?!
Chipolata worstjes, hamburgertjes, kipfilet, slavink, shoarma, biefstukjes. Dat soort dingen idd, kopen meestal die standaard pakketten of we halen het en maken het zelf.
aardappelschijfjes vinden wij ook altijd erg lekker! Wat ik vaak maak: gehakt kruiden, balletjes maken, plat drukken kaas erin dicht vouwen, plakje spek erom heen en bakken maar!! Standaard vlees: -shoarma -frikandellen -gehakt -kipfilet -varkensfilet -worstjes -lever -biefstuk Groente: -ui -paprika -tomaat -champignons -
Wij maken altijd eeen lekker kaassausje hahahahhaah zibder dat sausje geen gourmet Je doet in je pannentje wat slagroom en die doe je even onder de plaat dan haal je hem eronderuit en doet er wat geraspte kaas ib weer eronder en dat even laten staan af en toe roeren enover je kipfilet doen hmmmmm ben er zo verslaaft aan