Liefde en passie speltbrood van de AH, vooral als het nog warm is. Heerlijk! En donkerbruin Monnikenbrood, donkerbruin brood van de plaatselijke bakker. Verder eet ik niet veel brood, maar als ik het eet eet ik deze 2.
Ik eet tegenwoordig bijna alleen maar Zaans volkoren. Daar heb ik wel echt even aan moeten wennen. Ik vind Pain de Madeleine en Pain de Bourlogne lekker. Qua broodjes de harde kaasbroodjes van de Lidl. Van de bakker vind ik breekbrood met knoflookboter in het midden heel lekker.
Lekkere reclame bij deze pagina. Mijn favoriete brood is een wit brood met pompoenpitten, gedroogde tomaten en zwarte olijven erin gemengd.
Heerlijk brood, eigenlijk al het brood wat vers van de bakker komt. Favoriet; * maïsbrood met (ananas)kaas * stokbrood * heel donker brood met rosbief * pompoen broodje van de AH * kaasbroodjes
Met stip op één: de Duitse broodjes (wit) van Bakker Bart. Daar eet ik zo vier van weg met een dikke laag boter en hagelslag.
(Bijna) alles Maar even de lekkerste op een rij; Brioche met gezouten roomboter en jam Het kapje van een vers brood met een dikke laag boter Portugese croissantjes met ham en kaas uit de oven/ in een hotpress Verse croissantjes met Nutella of kaas Kerst/paasbrood met een dikke laag roomboter en daarop het spijs uitgesmeerd Italiaanse bol met brie en ijsbergsla of kruidencreme van La Place en een plak ham Enz enz enz Als ik alleen nog maar brood als maaltijd zou mogen eten, ben ik een gelukkig mens
Eigenlijk is al het brood wel lekker.. Onze favoriet nu is Gildekorn van de echte bakker. Heel donker vloerbrood. En natuurlijk in het weekend bolletjes en stokbrood. Of soms croissants.
Ja hoor: https://miljuschka.nl/focaccia-met-rozemarijn Die gebruik ik als basis en voeg zelf nog het eea toe. En deze voor de Cinnamon rolls: https://miljuschka.nl/zoete-recepten/sticky-kaneelbroodjes-met-roomkaas ik maak hier trouwens niet altijd de caramel saus en topping bij hoor.
Wij eten vaak brood bij de hoofdmaaltijd, en dan niet als broodje maar bij een stoofpot/tajine. Dus dat kan ook nog
Een donkerbruine boterham met roomboter en pure hagelslag. Een Italiaanse bol die nog afgebakken moet worden doormidden gesneden, met salami, mozzarella en wat pesto erop. Bovenkantje weer terug en dan in de oven. Een Duits broodje van de Duitse bakker met roomboter en ham.
Als je het nou niet helemaal zelf wil maken: de Lidl verkoopt ook Cinnamon deeg. Bij de verse pizza’s en zo. Is erg goed vind ik zelf! Alleen nog even snijden en hoppetee de oven in.
O die ga ik ook eens proberen! Ik heb, toen ik afstudeerde en nog geen baan had als JB’er, tijdelijk gewerkt als receptioniste bij de bakkerij die levert voor AH in Haarlem. Daar vertelden ze me dat. Appeltaart, brood, koeken, etc werden ongebakken geleverd zodat ze het in de winkel afbakten voor de geur. Misschien dat ze het tegenwoordig met parfum doen ook hoor, zoals @citroenrasp zegt. Dat kan. Het is ook alweer 14(!) jaar geleden dat ik er werkte Jeeeezzzz: ik word oud
Als ontbijt vaak havermout of Griekse yoghurt met fruit/noten oid en als lunch crackers of een salade.
Nee, we denken het niet. Het is ook onduidelijk of ze coeliakie heeft, ze heeft verhoogde waarden, maar niet hoog genoeg voor een diagnose. Vorig jaar is er een darmbiopt afgenomen en de darmvlokken zagen er (nog) goed uit, wel waren de ontstekingwaarden licht verhoogd. Bloedtest een half jaar later was vergelijkbaar. En nu dus weer een bloedtest, als de uitslag weer hetzelfde is, moet ze misschien een poosje glutenvrij om te kijken wat dat doet. Wat nog best lastig gaat zijn (moeilijke eter door autisme, een best groot deel van haar eiwitinname bestaat nu uit gluten), maar goed, we wachten af.