En toch gebruiken echte Japanners meestal gewoon zakjes als ze kare maken (= verjapanste Indiase curry).
Sorry, ik blijf een beetje op je reageren maar ik ben het ook zo met je eens. Tip; bij de Lidl heb je arabica pastasaus bolognese. Ik ben heel erg fan van zelf saus maken maar deze had ik vorige week gekocht als ‘handig achter de hand als de kinderen snel snel moeten eten’ op vakantie. Ik was gewoon verbaasd hoe lekker die was!
Ik koop gewoon kaassoufflé's van de Aldi die eigenlijk in de frituur moeten en doe ze dan in de airfryer. Hartstikke lekker en heb het idee toch minder vet dan Lekker vers wit bolletje van de bakker Het was een genot in de mond
O meen je? Wat grappig. Ik ken eigenlijk niet veel Indiërs die uit zakjes etc koken. Of ik ken alleen maar de zelfmakende
Heel gek maar ik vind kaassoulfes thuis nooit zo lekker als van de snackbar. Misschien nog niet de juiste gevonden. Aldi ga ik onthouden. Is een testje waard.
Lidl ook goed. 9 minuten in de airfryer op 200 graden. Oké ik zeg eerlijk dat ze bij de snackbar een tikje beter zijn maar voor op een broodje zijn ze verrukkelijk!
De lekkerste: - Kipfilet Romana van Knorr, pas 2 weken geleden ontdekt, heeeeerlijk!! - Burrito's van Knorr - Lasagne van Honig - Macaroni Stroganoff van Honig Wij eten best vaak uit pakjes en zakjes, ik probeer er wel een beetje aan te denken, maar helaas lukt dat vaak niet. Ik ben niet echt heel erg geïnteresseerd in koken en heb te weinig tijd om allerlei recepten op te zoeken en te bereiden. Dat valt voor mij in de categorie 'komt ooit wel', net als fotoboeken maken, haha!! We hebben wel een tijdje Hello Fresh gehad en daar heb ik wel wat lekkere recepten aan over gehouden die ik met enige regelmaat maak.
Haha dat geeft toch niet. Ik kom eigenlijk nooit bij de Lidl, maar zal deze in mijn achterhoofd houden.
Rendang uit een zakje . Kan echt niet hoor Maar goed ondertussen maak ik weleens kip Tandoori uit een pak en ook zelfgemaakte lijkt waarschijnlijk niet op de echte (ben overigens nog steeds op zoek naar een goed recept, dus als jij die hebt... ) En @citroenrasp wees me er tijdje geleden op mijn niet erg authentieke couscous. Geleerd dat dat dus eigenlijk gestoomd en niet geweld moet worden. Daarna gewoon de beslissing gemaakt om het te blijven wellen. Met als reden: Yotam Ottolenghi welt ook, dus zo slecht zal het wel niet zijn
Ja tenminste volgens mijn zus die in Japan heeft gewoond dan, en de Japanse vrouw van een buurman hier. Er zullen vast ook wel Japanners zijn die het zelf maken hoor maar kare schijnt zoiets typisch te zijn waarvoor ze vaak een zakje gebruiken. Volgens mij is het buiten Japan überhaupt niet echt een bekend gerecht. Ik ken hier eigenlijk ook niemand die kant en klaar kookt. Niet dat ze zoveel mogelijkheden hebben daartoe, maar ik ken écht niemand die bv slata mechouia of pizzasaus uit een pot gebruikt. Komt gewoon niet eens in ze op ofzo, denk ook dat ze het zonde van het geld vinden. Maar ook bouillonblokjes die geen drol kosten gebruikt amper iemand. Wat wel weer veel wordt gebruikt hier zijn kant en klare bakmixen e.d. Voor cake, pannenkoeken, chocolademousse, flan/custard etc. Daarvan vinden zij het weer raar dat ik het zonder pakjes maak.
Als jij ze maakt geloof ik het meteen! Ik heb zoiets eens gegeten bij een vriendin haar moeder dat was dan met een wat grovere panneer dat was inderdaad heel lekker. Was een dikke plak kaas (ongeveer cm), door ei, bloem en dan die korts. Heb het wel eens geprobeerd maar dat is me nooit gelukt.
Dat heb ik dus ook! Die van de Aldi nog nooit gehad, maar ook ik ga die onthouden als ik er weer eens kom (is niet vaak). Maar een kaassoufle van de snackbar is toch echt wel hemels hoor.
Grovere paneer, dat ga ik onthouden! Lijkt mij ook erg lekker. Eigenlijk is het niet zo moeilijk, alleen veel werk Maar eigenlijk maak je eerst een soort smeerkaas die stevig is als hij koud is en mooi smelt (maar niet te dun wordt) als hij warm wordt. En dan inpakken in bladerdeeg en met water en paneermeel het krokante korstje erop. Echt super lekker! De volgende keer ga ik het ook eens serveren met pindasaus
Dat vind ik ook zo lekker, maar dan de smaken carnaval en fiesta. Heb ook altijd een zakje of 6 van beide smaken in huis. Als er overdag onverwacht visite komt zet ik het ook altijd neer met een naturel chipje. Super snel en simpel en nog nooit iemand gehad die het niet lekker vond. Neem zelfs deze zakjes altijd mee op vakantie
Ik ben gek op Yotam. Ik heb dat boek ‘Zoet’. Daar staan echt fantastische dingen in! Ik ga vanavond eens kijken voor tandoori voor je.
Dat doe ik ook (alleen andere smaken) En ook echt heel veel, want ik wil zeker niet zonder komen te zitten