Klingt heerlijk en lekker. Ga ik zeker eens proberen! FF vraagje, doe je de krieltjes ongebakken/gekookt in de over erbij? En gewoon zo op de bakplaat? Niet in een ovenschaal?
Misschien heel afgezaagd, maar o zo lekker: Bami (of nasi) Mienestjes (of rijst) koken. Oosters groentepakket (of witte kool, tauge, wortel en prei) en kipfiletblokjes roerbakken in olie. Pakje hamreepjes even meebakken. Zakje bamikruiden (of nasikruiden) (conimex) eroverheen. De gekookte mie (of rijst) erdoor scheppen en klaar. Satesaus, gebakken eitje, augurk en kroepoek erbij. Mjammie. Bij de nasi meng ik het (fijngesneden) ei door de nasi heen.
Komen lekkere dingen voorbij! Thnx Had vandaag provencaalse ovenschotel (wel uit een pakje) was ook erg lekker. Is met courgette, paprika, champignons en aardappel en ik had vegetarische spekjes erin gedaan. De saus is een beetje tomatig. Ik vind sommige dingen wel vrij vet (zag iets voorbij komen met 2/3 pakjes slagroom ) maar daar kun je natuurlijk wat op verzinnen Dus: meer meer meer
ow heb er nog eentje je bakt kipfilet in olijfolie beetje zout en peper, daarna doe je er een pot kersen door, potje kappertjes, knoflook hoe veel je wil, een theelepel sambal, en een zakje kerrie saus allemaal goed door mekaar en even laten sudderen (evt ook een bakje creme fraiche erdoor maar ik hou er niet van), dan doe je een laag bladerdeeg in een ovenschaal een deel vh mengsel erin, weer een laag bladerdeeg en dan weer mengsel en dan afdekken met bladerdeeg, een minuut of 25 in de oven op 220 graden en je hebt een heerlijke indische kip kersen taart hier echt favoriet
Rul gehakt in pan..Snijdt chinese kool, of paksoi in repen, ff roerbakken bij de gehakt...kerriesaus erbij, aardappeltjes of rijst en lekker eten!
zalmpje uit de oven, (verse) pasta, (verse) tomatensaus met courgette,ui,paprika en tomaat...Hmmmmmmmmm..
zuurkoolhusseltje met paprika,gehakt,ui en goulashsaus uit de oven met aardappelpuree of plakjes aardappel
dat weet ik niet ik ben niet van het sonja bakkeren. maar ze zullen evengoed lekker zijn, want het is gewoon lekker hihi.
Ipv kerriesaus maak ik dit met cajun kruiden van verstegen (niet teveel erdoor heen gooien, dan wordt hij echt heel pittig, dus tussendoor even proeven) en dan met aardappeltjes
Oooh wat een lekkere receptjes komen er voorbij. Ga zeker eens wat uitproberen! Leuk topic dit, zo kom je nog eens op een ander idee om te eten
Goede ideeën komen hier voorbij zeg! Ons makkelijke doordeweekse recept is toch wel zalm met pasta, spinazie en kaassaus. Bak 2 zalmfilets met zout en peper even tot het korstje lekker knapperig is en de binnenkant nog roze verwarm kant en klare spinazie a la créme in de magnetron kook strikjespasta met een bouilion blokje maak een zakje kaas of dille saus aan van de Knorr. doe dan de strikjespasta, spinazie, zalmfilet en kaassaus eroverheen op een bord in deze volgorde.
klinkt erg lekker, heb 2 vraagjes. is het zonder rauwe ham ook lekker? wij eten dat allebei niet op brood dus is het zo zonde om een pakje rauwe ham te kopen en dan 3 kwart niet te gebruiken (weggooien) hoe bedoel je flink knoflook? geperst eroverheen? of fijngesneden? en in hoeveel teentjes moet ik dan denken?
ik zou denk ik eerder gekneusde knoflooktenen nemen of poeder. Denk dat als je het eroverheen perst het snel verbrand, of valt dat mee?
Hartige taart Benodigdheden: - bladerdeeg - 500 gram gehakt - 2 zakken soepgroente - 2 eieren - beetje melk -geraspte kaas Rul het gehakt eventueel met een uitje en wat knoflook, kruid het naar smaak met bijvoorbeeld kerrie kruiden. Dan de soepgroente erdoorheen en mee bakken. Kluts de 2 eieren in een kommetje met wat melk en wat geraspte kaas. Vet de bakvorm in en leg de bladerdeeg erin, doe het mengsel van gehakt en groente erin en daarover het mengsel van ei. Dan nog een laagje kaas erover en in de oven
Dit topic moet je niet openen op het moment dat je honger begint te krijgen .... Maar heb een paar recepten opgeslagen, bedankt!