kerrie-jus

Discussion in 'De lounge' started by zonnetjes, Mar 4, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zonnetjes

    zonnetjes Fanatiek lid

    Aug 19, 2006
    3,079
    1
    0
    drenthe
    gister heb ik een bak jus gemaakt, alleen was iets te scheutig met de kerriepoeder. dus de kerrie overheerste in de jus, wat niet zo lekker was... vanavond eten we hutsspot en hoe kan ik de jus wat minder naar kerrie laten smaken, snap je wat ik bedoel? weggooien vind ik zonde
     
  2. giraf

    giraf Niet meer actief

    Aanlengen met boullion blokje en water?
     
  3. Ollebolle

    Ollebolle Actief lid

    Jan 4, 2010
    421
    0
    0
    NULL
    NULL
    gooi er wat water bij en verse tomaat, dan wordt het een mildere sausje.. je kan er ook yoghurt bijgooien ipv water..
    kijk wat je zelf wilt..

    groetjes, Ollebolle
     
  4. zonnetjes

    zonnetjes Fanatiek lid

    Aug 19, 2006
    3,079
    1
    0
    drenthe
    bedankt voor de reacties, heb alleen geen tomaat en yoghurt in huis.. maar dat je daar opkomt
     

Share This Page