vissticks uit over

Discussie in 'De lounge' gestart door augurkjes, 8 nov 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. augurkjes

    augurkjes Niet meer actief

    #1 augurkjes, 8 nov 2010
    Laatst bewerkt door een moderator: 8 nov 2010
    ik wil vanavond lekker vissticks eten. En normaal doe ik ze in de olie bakken maar dat spetter zo onwijs erg. Dus bedacht ik, ik gaat ze in de oven doen. Had er wel eens over gehoord.

    Nu vraag ik me alleen af,
    moet ik ze in en schaal doen? en die dan invetten?
    of gewoon zo o het rooster leggen? of op die normale oven plaat met bakpapier eronder?

    bedankt alvast :D
     
  2. Suusjeuh

    Suusjeuh VIP lid

    4 jul 2010
    13.212
    13
    38
    Verpleegkundige/gastouder
    Ik leg ze op het rooster, meestal wel met bakpapier eronder. De temp en tijd staat op de verpakking. De korst word wel wat anders als uit de frituur maar 't smaakt net zo goed.
     
  3. Sisa

    Sisa VIP lid

    13 jun 2008
    5.552
    1
    0
    Ik doe ze gewoon in de braadpan (antiaanbaklaag) zonder boter of olie op klein vuur. Dan spat er niks en ze worden heerlijk krokant.
     
  4. Zeeuwsmeisje

    Zeeuwsmeisje Fanatiek lid

    9 aug 2006
    3.051
    1
    0
    zeeuws-vlaanderen
    hier gewoon op rooster met bakpapier. Eten ze altijd zo, minder vettig
     
  5. augurkjes

    augurkjes Niet meer actief

    1 nadeel, kom er net achter dat ik geen bakpapier heb.

    Kunnen ze ook zo op het rooster? of is dat geen strak plan?

    bedankt trouwens allemaal
     
  6. Suusjeuh

    Suusjeuh VIP lid

    4 jul 2010
    13.212
    13
    38
    Verpleegkundige/gastouder
    Dat kan ja, maar dan heb je heel misschien wat meer schoonmaak werk straks
     

Deel Deze Pagina