krieltjes

Discussie in 'De lounge' gestart door Eefke84, 11 nov 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Eefke84

    Eefke84 Niet meer actief

    hallo. vanaag hebben we krieltjes gegeten,. waren lekker maar ik vind het jammer dat die dinge altijd zo hard blijven. bak ze altijd al zon 30 minuten zachtjes met op een gegevn moment het deksel erop maar toch blijven ze altijd hard. is dit normaal of doe ik toch iets verkeerd. wie kan me helpen? of moet ik toch herman den blijker inschakelen? :D
     
  2. sannnniee

    sannnniee Fanatiek lid

    17 jul 2007
    2.133
    0
    0
    ...
    noord brabant
    ik heb dat ook.. ben benieuwd
     
  3. Channie

    Channie Fanatiek lid

    13 okt 2005
    4.149
    0
    0
    Ik bak ze altijd eerst hard aan in de wok en dan even wat zachter en zo heb ik ze altijd zacht anders eet die man van mij ze niet hahaha.
     
  4. Eefke84

    Eefke84 Niet meer actief

    precies die van mij zit dan ook weer met zon lang gezicht te eten. tssss moet blij zijn dat ie eten krijgt ;) :)
     
  5. Kirby

    Kirby Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.175
    0
    0
    Roeselare
    Krieltjes eerst 7-10 minuten koken en dan bakken?
     
  6. mamavanukkie

    mamavanukkie Fanatiek lid

    2 jul 2008
    3.253
    16
    38
    Brabant
    ik bak ze altijd op hoog vuur, anders is het echt niet te eten. als je de verpakking moet geloven zijn ze binnen 8 minuten goed, nou dan kun je er nog een raam mee ingooien ;)
    het gas hoger en een flinke klont boter, tussendoor als de pan droog wordt nog wat boter erbij en ik heb zachte krieltjes. :D
     
  7. Linda86

    Linda86 VIP lid

    Wij gooien ze altijd in de frietpan, dan zijn ze bij ons wel zacht (na 10 minuten ongeveer).
     
  8. suus1983

    suus1983 VIP lid

    10 okt 2006
    50.427
    36.306
    113
    Eerst op hoog vuur en dan nog (lang) op laag vuur.
     
  9. MamaG

    MamaG Fanatiek lid

    24 mei 2008
    1.298
    0
    36
    Omg Nijmegen
    Ik bak ze eerst altijd op hoog vuur met flink wat boter en zet ze dan zachtjes op met de deksel op de pan. Ik heb ze altijd goed zacht dan :)
     
  10. naatje070

    naatje070 VIP lid

    24 jul 2007
    5.531
    0
    0
    huisvrouw
    Den Haag
    Ik doe ze altijd een paar minuten in de magnetron, en dan in de pan bakken.
     
  11. Toys

    Toys Fanatiek lid

    21 jul 2006
    3.326
    0
    0
    Hier net zo!
     
  12. Daan78

    Daan78 VIP lid

    25 jun 2008
    8.202
    1
    0
    Apeldoorn
    En hier, nooit last van harde krieltjes.
     
  13. Moesje1

    Moesje1 Niet meer actief

    ik doe ze in de koekenpan met wat olijfolie.. heeeeel zacht.. deksel erop.. en even 20 minuutjes zo laten.. af en toe roeren tussendoor.. en als ze zacht zijn.. even aanbakken voor de kleur.. en wat paprika poeder erbij..
     
  14. Blaak

    Blaak Niet meer actief

    Gewoon in de frituur doen, lekker makkelijk en lekker zacht van binnen met een lekker korstje aan de buitenkant haha.
     
  15. Devy

    Devy Fanatiek lid

    23 aug 2008
    3.437
    1
    0
    Tilburg
    Ik bak ze met flink wat boter eerst een minuut of 20 op zacht vuur met de deksel op de pan en daarna bak ik de buitenkant in ongeveer 10 minuten goudbruin op hoog vuur. Resultaat: zacht van binnen, krokant van buiten.
     
  16. MamavEsmee

    MamavEsmee Niet meer actief

    Lekker in boter bakken..ongeveer een halfuurtje Mmm :D
     
  17. Marni

    Marni Bekend lid

    26 apr 2007
    770
    17
    18
    even in de magnetron voor je gaat bakken, dan zijn ze precies goed
     
  18. Suuzje

    Suuzje Fanatiek lid

    22 feb 2007
    1.024
    0
    36
    Lekker gekruid in een ovenschaal een klein half uurtje in de oven. Heerlijk!
     
  19. Eefke84

    Eefke84 Niet meer actief

    ok bedankt voor alle tips meiden. ga proberen de volgende keer.
    liefs elmo
     
  20. Esther1981

    Esther1981 Actief lid

    10 nov 2008
    187
    0
    0
    Hengelo
    Ik kook ze altijd eerst even en daarna bak ik ze.
     

Deel Deze Pagina