Ja, ik weet het, is een beetje een tegenstelling “lekkere diepvriespizza”, maar toch op zoek. Soms, als de planning in het honderd loopt of we gewoon een zware nacht/dag hebben gehad, is het gewoon fijn om een pizza (of eigenlijk 2) uit de vriezer te halen en zo in de oven te gooien. En ja, ik ken die bodems die je zo uit kunt rollen met saus erbij, maar dan heb je (als je hem een beetje lekker wilt beleggen, toch nog veel snij- en raspwerk eraan natuurlijk, dus die eten we ook wel, maar dan is het een geplande maaltijd. (Ik dacht, ik vang even de tips die geen antwoord op mijn (onmogelijke) vraag zijn weg ). Vroeger kon ik vaak nog wel genieten van de meeste dr oetkers, maar inmiddels zijn de meeste smaken die ik lekker vind weg of veranderd, dus ik ben wat lastig. Ik vind al snel bodems niet lekker, tomatensauzen zijn ook lastig bij mij en vlees is helemaal drama en kaas vind ik eigenlijk altijd wel lekker, maar sommige kaas is gewoon niet geschikt op pizza (alsof je rubber aan het eten bent) of te smakeloos (bijvoorbeeld een 4 kazen pizza zonder kazen met veel smaak). Welke diepvriespizza vind jij een aanrader en richting best wel goed te eten gaan? Moet dus meteen goed zijn, zonder daar zelf nog dingen aan toe te voegen, want dan ga ik sowieso liever voor een zelfgemaakte.
Ik hou van dr. oetker, die vind ik lekkerder dan van een pizzeria moet zeggen dat van de Lidl de pizza's met kebab en shoarma ook super lekker zijn. maar die zitten niet standaard in het assortiment.
Laatst bij de Aldi diepvriespizza meegenomen (2 in één doos) die best goed te eten waren. Het is geen culinair hoogstandje maar het is ook niet vies ofzo. Het zijn de standaard smaken. Salami, tonijn, 4 kazen, hawaï en margarita
Ik vond de diepvries pizza Salami van Lidl altijd erg lekker. Weet alleen niet of die nog hetzelfde smaakt. Vroeger bestond er toch een goddelijke diepvriespizza. Hij was te koop bij de supermarkt als Vomar (Ik denk ook Dekamarkt en AH, dus een A Merk) met shoarma, cherrytomaatjes, kaas, en knoflooksaus. Damn... Ik mis die pizza nog steeds!!!
Dr. Oetker Ristorante Pizza Salame Mozzarella Pesto. Daar zitten ook nog cherrytomaatjes op. Dat is echt de enige diepvriespizza die ik lekker vind.
Ik vind dat dus echt niet lekker die diepvriespizza’s. Daarom wanneer ik verse pizza maak, maak ik er een paar extra. Ik heb toch altijd “beleg” over. Die bak ik af (iets korter dan helemaal klaar) en vries ik in. Op dagen dat ik dan makkelijk wil doen/weinig tijd heb, hoeven die nog maar even in de oven en klaar.
Vandaag toevallig pizza in huis gehaald. Bij mijn jongste meiden is deze favoriet: Dr. Oetker Ristorante Pizza Salami Mozzarella. De oudste heeft liever een Hawaii pizza. Ik vermijd diepvriespizza’s en haal dan liever een maaltijdsalade in huis.