keukenkluns

Discussie in 'De lounge' gestart door edelweiss, 28 feb 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. TempusFugit

    TempusFugit Niet meer actief

    Oh zo herkenbaar! Vorig jaar was ik erwtensoep aan het maken, die verdomd harde knolselderij aan het snijden en jawel, door m'n nagel heen. Als je denkt dat dat geen pijn doet, jeetje zeg.

    En dat soort acties heb ik regelmatig, maar ja.. ik sta dan ook behoorlijk veel in de keuken, dan gebeuren dat soort dingen weleens (of vaak :p)
     
  2. Rylie

    Rylie VIP lid

    14 jun 2010
    5.757
    490
    83
    Vrouw
    Patissier
    Noord Brabant
    Toen ik net begon met mijn opleiding. (banketbakker) 1000 brandwonden gehad. Nog steeds lelijke littekens van.
    Maar de tip voor de over. Zorg voor lange ovenhandschoenen Of dat je mouwen naar beneden zitten en de handschoen over je mouw.

    snijwonden. Tja ik heb die eigenlijk nooit. Ik heb leren snijden als een kok dus gebruik die techniek. Misschien iets voor mensen die veel in de keuken staan of echt veel koken voor een hobby.
     

Deel Deze Pagina