Stomme vraag; macaroni

Discussie in 'De lounge' gestart door wendy339, 5 dec 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. wendy339

    wendy339 VIP lid

    27 okt 2010
    9.739
    1.060
    113
    Hoi dames,

    Ik heb ff een vraagje, ik heb net 2 pannen macaroni voor vanavond gemaakt. 1x normaal en 1x stroganoff. Hoe kan ik deze vanavond het beste weer opwarmen?
    Gewoon pan weer op het vuur en al omscheppende,
    Opbakken in pan met wat boter,
    Of anders?

    Graag jullie mening/tip!

    Thanx!
     
  2. Berte

    Berte VIP lid

    24 feb 2011
    7.027
    3.840
    113
    Vrouw
    Thuis
    Kan allebei.

    Magnetron is ook nog een optie.

    Ik verwarm mijn pasta tegenwoordig altijd in de oven.
     
  3. BabyAngel

    BabyAngel VIP lid

    21 dec 2011
    17.861
    14
    38
    In de pan vind ik lekkerder..maar in de magnetron kan ook gewoon.
    Als je Mss èèn deel in de vriezer wil doen dan zou ik het niet allemaal opwarmen maar een portie.

    Smakelijk!!
     
  4. lova

    lova Niet meer actief

    In de oven met plakjes tomaat en gerapte tomaat er boven op Yummmy...
     
  5. wendy339

    wendy339 VIP lid

    27 okt 2010
    9.739
    1.060
    113
    Hier normaal ook magnetron maar voor 7 personen ziet dat er een beetje raar uit als je gasten hebt :D, en daarnaast is mijn inbouw stuk en weg ter reparatie en staat m'n oude nu in de huiskamer tijdelijk.
    Dus liever geen magnetron vanavond, vandaar mijn vraag ;)
     
  6. wendy339

    wendy339 VIP lid

    27 okt 2010
    9.739
    1.060
    113
    En als ik het in de oven doe, wordt het dan niet droog?
     
  7. Berte

    Berte VIP lid

    24 feb 2011
    7.027
    3.840
    113
    Vrouw
    Thuis
    extra tomaatjes erop, staat nog leuk ook.
     
  8. ella27

    ella27 VIP lid

    22 jan 2010
    13.977
    1
    0
    ik zou het langzaam opwarmen in de pan (omscheppend)
     
  9. lova

    lova Niet meer actief

    Door de tomaat en gerapte kaas blijft het lekker sappig, ik doe het 20 min op 180 graden :)
     
  10. Lynx

    Lynx VIP lid

    19 jul 2008
    8.696
    2.511
    113
    Ik heb altijd magnetronfolie in huis voor dit soort gerechten, maar soms warm ik het ook gewoon in de pan op, maar dan moet je wel heel erg opletten dat het niet aanbakt.
     
  11. wendy339

    wendy339 VIP lid

    27 okt 2010
    9.739
    1.060
    113
    Dan wordt het de oven, helaas geen tomaten meer in huis maar ik schep er wel een scheutje olie doorheen. Magnetron folie heb ik ook standaard in huis maar de magnetron wil ik nu niet gebruiken.
    En ovenschalen op tafel ziet er oom wat leuker uit om uit op te scheppen!
     
  12. bosi333

    bosi333 VIP lid

    1 aug 2006
    37.265
    6.790
    113
    De pasta zit al door de saus :$

    O dat is niet zo lekker meer

    Volgende keer kun je beter alleen de saus maken en dan als je het wilt gaan pas de pasta koken en dan door de saus


    Nu zo zou ik het in de oven doen met tomaat en kaas. Zo doe ik weleens de kliekjes ( met salami ook wel)
     
  13. JBG

    JBG Fanatiek lid

    6 nov 2010
    1.270
    0
    0
    Administratief
    Brabant!
    in de pan en goed omscheppen!
     
  14. kipjetok

    kipjetok Bekend lid

    21 jul 2011
    715
    0
    0
    NULL
    NULL
    Gewoon in de oven en aluminiumfolie erover, droogt het ook niet uit. Maar met een laagje geraspte kaas is natuurlijk lekkerder..mjam!
    Brengt me op ideeën!
     

Deel Deze Pagina