Hoi dames, Ik heb ff een vraagje, ik heb net 2 pannen macaroni voor vanavond gemaakt. 1x normaal en 1x stroganoff. Hoe kan ik deze vanavond het beste weer opwarmen? Gewoon pan weer op het vuur en al omscheppende, Opbakken in pan met wat boter, Of anders? Graag jullie mening/tip! Thanx!
In de pan vind ik lekkerder..maar in de magnetron kan ook gewoon. Als je Mss èèn deel in de vriezer wil doen dan zou ik het niet allemaal opwarmen maar een portie. Smakelijk!!
Hier normaal ook magnetron maar voor 7 personen ziet dat er een beetje raar uit als je gasten hebt , en daarnaast is mijn inbouw stuk en weg ter reparatie en staat m'n oude nu in de huiskamer tijdelijk. Dus liever geen magnetron vanavond, vandaar mijn vraag
Ik heb altijd magnetronfolie in huis voor dit soort gerechten, maar soms warm ik het ook gewoon in de pan op, maar dan moet je wel heel erg opletten dat het niet aanbakt.
Dan wordt het de oven, helaas geen tomaten meer in huis maar ik schep er wel een scheutje olie doorheen. Magnetron folie heb ik ook standaard in huis maar de magnetron wil ik nu niet gebruiken. En ovenschalen op tafel ziet er oom wat leuker uit om uit op te scheppen!
De pasta zit al door de saus O dat is niet zo lekker meer Volgende keer kun je beter alleen de saus maken en dan als je het wilt gaan pas de pasta koken en dan door de saus Nu zo zou ik het in de oven doen met tomaat en kaas. Zo doe ik weleens de kliekjes ( met salami ook wel)
Gewoon in de oven en aluminiumfolie erover, droogt het ook niet uit. Maar met een laagje geraspte kaas is natuurlijk lekkerder..mjam! Brengt me op ideeën!