Tortilla vraag

Discussie in 'De lounge' gestart door kwebbeltje, 16 jun 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. kwebbeltje

    kwebbeltje VIP lid

    13 jul 2005
    15.340
    1
    0
    Verpleegkundige
    Duitsland
    Even een vraag...

    Morgen wil ik voor mijn kraamparty tortillas met kruidenkaas en zalm maken. Is het dan de bedoeling om de tortillas nog op te warmen? Of kan ik ze zo gebruiken en ze vervolgens in de koelkast leggen.
    Heb al zitten googlen, maar kan niet echt een antwoord vinden.

    Kwebbel
     
  2. Natasja

    Natasja VIP lid

    1 aug 2005
    25.784
    22
    38
    docente engels
    Capelle aan den IJss
    Ze zijn dan wel iets makkelijker te rollen.
     
  3. SandraK

    SandraK Fanatiek lid

    29 mei 2006
    3.282
    1
    0
    Aan het IJselmeer....
    Ik warm ze op, maak ze klaar, snij ze in dikke plakjes en zet ze tot gebruik in de koelkast... :)
     
  4. Mvj

    Mvj VIP lid

    22 mrt 2007
    8.623
    0
    0
    zuster
    zuid - holland
    ik gebruik ze koud zeker bij de zalm
    Tipje grote repen komkommer tussen de zalm en de kruidenkaas is ook erg lekker ....(krijg trek)
     
  5. kwebbeltje

    kwebbeltje VIP lid

    13 jul 2005
    15.340
    1
    0
    Verpleegkundige
    Duitsland
    Dank voor de tips. Dus ik kan ze zo uit de verpakking besmeren met kruidenkaas, reepje komkommer en zalm erop doen, dan oprollen, snijden en in de koelkast zetten.
    :oops: Heb ze nog nooit eerder gemaakt :oops:
     
  6. Mvj

    Mvj VIP lid

    22 mrt 2007
    8.623
    0
    0
    zuster
    zuid - holland
    jep en flink wat kruidenkaas er op dat plakt makkelijk ! ik doe ook meestal na het oprollen er plastic folie om heen in de kk en dan een paar uur laten staan dan blijft het een "rolletje"
     
  7. kwebbeltje

    kwebbeltje VIP lid

    13 jul 2005
    15.340
    1
    0
    Verpleegkundige
    Duitsland
    Oke :) , dan ga ik het vanavond klaarmaken....nogmaals bedankt!

    Kwebbel
     
  8. kims

    kims Actief lid

    7 jan 2007
    352
    1
    0
    Ik verwarm ze wel even van tevoren omdat ze anders breken wanneer je ze oprolt. Maar misschien lukt het wel zonder verwarmen hoor, ligt denk ik aan de tortilla.
     
  9. kwebbeltje

    kwebbeltje VIP lid

    13 jul 2005
    15.340
    1
    0
    Verpleegkundige
    Duitsland
    Nou ik heb ze gemaakt. Eventjes iets verwarmd en ik heb ook de komkommer gebruikt. natuurlijk even voorgeproeft. Jammie!
    Nogmaals bedankt voor de tips.

    Kwebbel
     

Deel Deze Pagina