Knakworstjes in bladerdeeg!

Discussie in 'De lounge' gestart door Minny, 27 mrt 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mv3hartendiefjes

    mv3hartendiefjes Niet meer actief

    ja is echt super lekker
    pak dan vaak de minni 24 party croisants en dan de party worstjes heerlijk:D
     
  2. Maira11

    Maira11 Niet meer actief

    Hmm hier heb ik al weken trek in, vroeger op de basisschool waren er altijd moeders die dit maakte met kerst diner. Heb het sindsdien denk ik niet meer gegeten, maar vond het zoo lekker! Denk dat ik het maar ga maken vandaag.
     
  3. jt82

    jt82 Fanatiek lid

    17 aug 2009
    1.628
    98
    48
    En ze dan zo maken? Zag dit laatst op welke.nl voorbij komen en lijkt mij super leuk om te maken:D
     

    Bijgevoegde bestanden:

  4. Roozjuh

    Roozjuh VIP lid

    1 okt 2007
    18.389
    1.292
    113
    Flevoland
    haha dies leuk!!

    heb ze net ook ff gemaakt :p blijft een stom topic:D en ze smaken heerlijk!! zoonlief heeft mega drama dag dus die mocht niet. wie weet na zn dutje dat ie vrolijker is en van mn creatie kan proeven(als mama nog wat over laat... :p)
     
  5. trotsemammavan1

    trotsemammavan1 Actief lid

    27 apr 2012
    293
    0
    16
    Die staan nu ook bij mij in de oven, de ideale traktatie op school van m'n dochter (paaslunch):)
     
  6. Roozjuh

    Roozjuh VIP lid

    1 okt 2007
    18.389
    1.292
    113
    Flevoland
    Hier mijn creatie. zijn ondertussen allemaal al gesneuveld maar kan er straks nog meer maken met zoonlief samen. mits zijn humeur wat beter is als ie wakker word :p
     
  7. Doula

    Doula Fanatiek lid

    24 mei 2010
    1.158
    1
    38
    NULL
    NULL
    Heeeeerlijk... Beetje kaas erover heen en smullennnn.

    Je brengt me op ideeën:p
     
  8. Tamale

    Tamale Niet meer actief

    Ik maak ze altijd van party croissants van de AH en coktail worstjes. Dan bedek ik ze helemaal.
    Bladerdeeg is misschien wel een stuk goedkoper?!

    Succes! ( LEKKERR )
     
  9. mamabri

    mamabri Niet meer actief

    Zou iemand even zo lief willen zijn om even het recept hier op te schrijven? De een doet de bladerdeeg in 4 een, de ander in 2? Hoe lang moeten ze in de oven en op hoeveel graden?

    Ik wist dat ik knakworst in huis had, maar zag net toevallig nog bladerdeeg in mijn vriezer :):):) Heb er ook wel zin in vanavond.
     
  10. Roozjuh

    Roozjuh VIP lid

    1 okt 2007
    18.389
    1.292
    113
    Flevoland
    bladerdeeg in 4 delen. worstje op een punt leggen en rollen. de uiteinde kan je omslaan. eitje kloppen en je hapjes licht insmeren me ei. worden ze lekker krokant van
    oven: voorverwarmen. 15-20min op 220gr

    nodig:
    oven
    knaks
    bladerdeegbladen
    ei
    kwast om ei te smeren(of met je vingers, of whatever)

    eetsmakelijk!
     
  11. Roozjuh

    Roozjuh VIP lid

    1 okt 2007
    18.389
    1.292
    113
    Flevoland
    nog een tip:
    niet met knaks, maar met gehakt

    gehakt rullen met gesnippert uitje en champignons(heel fijn snijden) wat kruiden door je gehakt naar smaak
    in bladerdeeg doen en dan alle punten naar elkaar vouwen, oven 20min en smullen maar!

    jummmmmmmm
     
  12. mamabri

    mamabri Niet meer actief

    Lekker! Dank je wel!
     
  13. Luun

    Luun Bekend lid

    24 mrt 2007
    875
    0
    0
    SAHM (Stay at home mom)
    deventer
    Hier in amerika noemen ze die 'pigs in a blanket'! Als je daarop googled heb je so het recept te pakken.
     
  14. Pleak

    Pleak Fanatiek lid

    30 mei 2011
    3.620
    218
    63
    zuid-holland
    hmmmmmm *denkt aan de voorraad kast en vriezer waar beide ingrediënten in zitten ;)*
    Ik denk dat ik weet wat ik straks eventjes ga maken ;)
     
  15. mamabri

    mamabri Niet meer actief

    Heb ze vanavond gemaakt met mijn dochtertje van net 3. Ze vond de plakworstjes :D superlekker en erg gezellig om ze te maken.
     
  16. Minny

    Minny Fanatiek lid

    26 sep 2007
    4.647
    2
    0
    Ik weet al wat ik de volgende verjaardag ga maken. Nog veel meer knakworstjes in bladerdeeg en ook een andere lekkere vulling. Was echt een succes!!
     

Deel Deze Pagina