Hai ladies Ik heb een vraag over de ovenpasta van knorr, hierbij moet je 125 ml slagroom gebruiken, is dit niet veel te vet? (uiteraard zonder zuiker he ) En ik ben gewend om pasta na het koken af te spoelen, maar dat kan niet met de ovenschotel
Volgens mij heb ik hem ook wel eens zonder slagroom gemaakt, omdat ik het gewoon niet in huis had. (Weet het alleen niet heel zeker meer). En het maakt bij deze ovenschotel niet uit dat je de pasta niet kan afspoelen, smaakt toch wel lekker. Ik vind hem ideaal als je eigenlijk niet zoveel zin hebt om te koken.
Bedankt voor jullie reactie's Ik had toch maar slagroom gebruikt toen ik zag hoe weinig het eigenlijk was vergeleken met de hoeveelheid water dat je gebruikt, en het was heerlijk Wel was de pasta meelderig, dus de volgende keer maar andere pasta gebruiken
ook lekker met een paar kleine tomaatjes erin. MMmmm! Vind het een heerlijk gerecht, maar wel machtig. Je zit er snel vol van.
Snel vol? Wij eten hier samen de schotel leeg.... Wij maken hem dan wel basic, dus met ham en kaas en geen extra "zooi" er doorheen. En natuurlijk wat extra kaas door de pasta en dan de kaas er overheen. Hmmmmm...krijg weer honger!