Bedankt! Deze droogde alleen voor he neus oo Ik had het deeg gisteren al gemaakt. De helft gisteren gebakken en de andere helft vandaag. Mijn man heeft een verzoek ingediend om nog meer te maken van jou recept Invriezen wil vaak ook lukken dan heb je het deeg tenminste klaar. Sprits maken staat ook nog een keer op mijn lijst. Toevallig vandaag nog gekeken maar was me te ingewikkeld. Ze hadden het over margarine in het recept of boter of en en. Wat die jij met het eiwit die je dan over hebt?
Als ik ze decoreer gebruik ik meer. Maar dat komt omdat ik het idee heb dat de koekjes anders wat zompig worden.
Ik heb het deeg een keer per ongeluk een week in de koelkast laten liggen en toen was het nog steeds goed Ik heb ze nu, na het vormen en leggen op de bakplaat, met honing besprenkeld. Mijn man vindt ze het lekkerste als ik ze, voor ze de oven ingaan, door de suiker rol of beter nog: eerst door de suiker rollen en dan honing eroverheen druppen. Ja vind je het gek. Zo maak je een drol nog lekker Het eiwit dat ik overhou, daar meng ik nog een heel ei doorheen en dat bak ik dan voor op een boterham. Of ik maak het stijf en meng er poedersuiker en amandelmeel doorheen en maak een paar macarons. Of ik maak het stijf met suiker en kleurstof en spuit er schuimpjes van.
Ik gok van niet. Ik heb ook bij onze lokale boerenbond gekeken en daar hadden ze het ook niet. Terwijl zij heel veel bakspullen hebben. Maar je kan natuurlijk ff naar binnen lopen
Volgens mij kan ik niet meer lezen. Dus 250 wanneer je icing gebruikt? Vanmiddag gaan we ze testen met 200 bloem en icing. Vanmiddah zullen de kunstwerken wel droog zijn
Zoals ik het lees gebruik je 250 indien je icing gebruikt en anders 300 (als je dus geen icing gebruikt). Maar @Iertje81 kan het wellicht bevestigen.