koken in een kwartier

Discussie in 'De lounge' gestart door Lyso, 15 mrt 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Luppy

    Luppy VIP lid

    1 dec 2007
    7.166
    2.282
    113
    Ik maak van gerechten als stamppot, pasta en rijst vaak een dubbele portie en die vries ik in. 's Ochtends op de dag dat je het opeten wilt uit de vriezer halen en dan is het 's avonds ontdooid en in 5 minuten opgewarmd.

    En ik kook ook zonder zakjes en pakjes.
     
  2. Luppy

    Luppy VIP lid

    1 dec 2007
    7.166
    2.282
    113
    Een snelkookpan is trouwens ook ideaal, daarmee is je eten veel sneller gaar omdat je onder hoge druk kookt. Aardappels hoeven maar 8 minuutjes te koken, groente nog korter. En je kunt ook stapelen in zo'n pan, dus alles tegelijk.
     

Deel Deze Pagina