koken met (bok) bier

Discussie in 'De lounge' gestart door kwebbel1984, 10 okt 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. kwebbel1984

    kwebbel1984 Fanatiek lid

    30 okt 2012
    1.027
    0
    0
    Mijn vriend heeft een paar flesjes bokbier gekregen. Verschillende merken dat wel maar hij drinkt het niet.
    Nu dacht ik dat ik er misschien wel een lekker gerecht mee zou kunnen maken maar wat?
    Zelf dacht ik aan een stoofgerecht met rundvlees.

    (Proef je het bier dan en overheerst het niet kwa smaak? En is de alcohol helemaal verdampt ivm onze kinderen? of mogen zij het dan niet hebben?)

    Dus kom maar op met de lekkere recepten...
     
  2. sjorsje

    sjorsje VIP lid

    17 aug 2007
    11.361
    266
    83
    Noord-Brabant
    Ik gebruik meestal iets van bokbier in stoofvlees of hachee. Ik lust zelf geen bier en proef er helemaal niks van in deze gerechten. Alcohol schijnt niet helemaal te verdampen, maar het rest% is zo weinig dat ik het gewoon onze kinderen ook laat eten.

    Ik gebruik meestal dit recept Hachee met bier recept
     

Deel Deze Pagina