Wij bakken er ons avondeten in (niet alles) en ik gebruik het om rauwe 'chocoladebrokken' te maken. We gebruiken wel alleen maar de extra virgine (van Ekoplaza), nooit die geurloze.
Ik gebruik het als ingrediënt voor mijn zelfgemaakte zeep. Ik bak er niet in, want het spettert als de neten...
'doordat de samenstelling dan veranderd.' 'Wetenschappelijke' links met taalfouten vertrouw ik eigenlijk nooit.
Juist niet, kokosolie blijft juist stabiel bij hoge verhitting en ontstaan er geen transvetten zoals dat wel het geval is bij zonnebloemolie,
Bedankt voor alle reacties. Hoe gebruik je het voor je haar? Want eht is toch in vaste vorm, smeer je dat in je haar? Hoe was je het eruit? Hoe begin je uberhaupt?
bij 25 graden smelt het, en als je het tussen je handen opwarmt wordt het vloeibaar. Dan in je haar smeren, doorkammen, half uur laten intrekken en daarna douchen en veel shampoo gebruiken omdat het zo vet is.