koude wraps met zalm/kip

Discussie in 'De lounge' gestart door Inky, 21 dec 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Inky

    Inky Fanatiek lid

    12 mei 2006
    3.195
    0
    0
    Leerkracht
    Ik heb al wat gegoogeled maar kom niet zo ver.

    Hoe maak ik lekkere koude wraps?
    Ik wil er graag met gerookte zalm en met gerookte kipfilet maken en dan als voorgerecht in plakken serveren met Kerst.

    Moet ik ze insmeren met creme fraiche?

    Alvast bedankt.
     
  2. Siem

    Siem Actief lid

    7 apr 2007
    399
    0
    0
  3. linnepin

    linnepin Fanatiek lid

    25 aug 2006
    1.030
    0
    0
    groepsleidster kinderopvang
    brabant
    Wraps insmeren met kruidenkaas en dan beleggen met plakjes gerookte zalm dan wat peterselie erover en oprollen en in plakken snijden....
    Schijnt lekker te zijn....
     
  4. Inky

    Inky Fanatiek lid

    12 mei 2006
    3.195
    0
    0
    Leerkracht
    oke kruidenkaas dus.

    Aan die link heb ik niet heel veel. Daar staat niet echt uitgebreid beschreven hoe of wat.
     
  5. erlida

    erlida Fanatiek lid

    2 okt 2006
    1.999
    0
    0
    Lekker hoor................
     
  6. Freesia

    Freesia Fanatiek lid

    5 jul 2007
    4.101
    0
    36
    Filiaalleidster Drogisterij
    Kloosterzande
    Ik besmeer de wraps altijd met kruidenkaas. Maak hele dunne lange plakken van komkommer met de kaasschaaf en dan de zalm erbij. Strak oprollen met plastic folie, koud wegleggen en snijden als je ze nodig hebt.
    Ook met serannoham, roomkaas en heel dun gesneden en droog gedepte tomaat errug lekker!
     
  7. Juul76

    Juul76 Bekend lid

    20 nov 2006
    768
    297
    63
    kerriesaus van calve, ijsbergsla en dan gerookte kipfilet
     
  8. Elvira

    Elvira VIP lid

    6 okt 2005
    7.494
    0
    36
    Ik doe het altijd met roomkaas, hele dunne langwerpige plakjes komkommer, zalm en bieslook. Heerlijk.
     
  9. joma

    joma VIP lid

    24 jan 2007
    28.689
    0
    0
    Veldhausen-Germany
    uhmm das lekker :p alleen die gerookte zalm moet ik nog ff mee wachten :(
     
  10. Inky

    Inky Fanatiek lid

    12 mei 2006
    3.195
    0
    0
    Leerkracht
    hardstikke bedankt die van Freesia en Jull ga ik maken
     
  11. Kitty

    Kitty Actief lid

    10 nov 2005
    442
    0
    0
    Opvoeder-begeleidster
    Willebroek
    Mijn ma deed het altijd zo:
    een groot brood in de lengte laten snijden zodat je hele grote boterhammen krijgt. Daar de korsten af. Boursin opsmeren, dan plakjes gerookte zalm opleggen en desnoods hele fijne plakjes komkommer. Oprollen, en heel dicht verpakken in plastiekfolie. In de ijkast leggen zodat het goed aan mekaar gaat kleven en voor het serveren in plakjes snijden. Kan je de avond ervoor al voorbereiden. Hopelijk heb je'r wat aan.

    Liefs
    Kitty
     
  12. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    Bij Ikea koop ik Tunbrod, dat zij ndunne witte plakke brood (in de vriezer). Die beleg ik met sla,en zalm en rol ze strak op. Folie er omheen en in de koelkast leggen.
    Daarna in plakken snijden, heerlijk en leuk om te zien!
     

Deel Deze Pagina