Ik heb al wat gegoogeled maar kom niet zo ver. Hoe maak ik lekkere koude wraps? Ik wil er graag met gerookte zalm en met gerookte kipfilet maken en dan als voorgerecht in plakken serveren met Kerst. Moet ik ze insmeren met creme fraiche? Alvast bedankt.
Wraps insmeren met kruidenkaas en dan beleggen met plakjes gerookte zalm dan wat peterselie erover en oprollen en in plakken snijden.... Schijnt lekker te zijn....
oke kruidenkaas dus. Aan die link heb ik niet heel veel. Daar staat niet echt uitgebreid beschreven hoe of wat.
Ik besmeer de wraps altijd met kruidenkaas. Maak hele dunne lange plakken van komkommer met de kaasschaaf en dan de zalm erbij. Strak oprollen met plastic folie, koud wegleggen en snijden als je ze nodig hebt. Ook met serannoham, roomkaas en heel dun gesneden en droog gedepte tomaat errug lekker!
Ik doe het altijd met roomkaas, hele dunne langwerpige plakjes komkommer, zalm en bieslook. Heerlijk.
Mijn ma deed het altijd zo: een groot brood in de lengte laten snijden zodat je hele grote boterhammen krijgt. Daar de korsten af. Boursin opsmeren, dan plakjes gerookte zalm opleggen en desnoods hele fijne plakjes komkommer. Oprollen, en heel dicht verpakken in plastiekfolie. In de ijkast leggen zodat het goed aan mekaar gaat kleven en voor het serveren in plakjes snijden. Kan je de avond ervoor al voorbereiden. Hopelijk heb je'r wat aan. Liefs Kitty
Bij Ikea koop ik Tunbrod, dat zij ndunne witte plakke brood (in de vriezer). Die beleg ik met sla,en zalm en rol ze strak op. Folie er omheen en in de koelkast leggen. Daarna in plakken snijden, heerlijk en leuk om te zien!