Krampen, nawerking Primolut of zwanger?

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Joskje, 20 aug 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Joskje

  Joskje Lid

  20 aug 2008
  6
  0
  0
  Hoi, laatst heb ik 5 dagen Primolut geslikt om voor de vakantie mijn menstruatie uit te stellen. Eenmaal gestopt heb ik zo ongeveer 5 dagen voor mijn ( vermoedelijke, vind het erg moeilijk te bepalen of ik m nu voelde of niet!) zonder condoom gesext.
  Een week na de sex, afgelopen vrijdag, kreeg ik last van buikpijn. Kan niet echt zeggen dat het zeer deed maar voelde het wel wat rommelen. Dit zou ong 3 dagen na mijn eisprong zijn. Nu heb ik sinds gisteren toch wel echt last van krampjes! Vooral gisteren toen ik in bed lag deed het best pijn. Vond het eerst moeilijk te bepalen wat voor pijn het nu was, maar het voelt echt aan als ongi-pijn, terwijl ik dat nog niet hoef te worden.

  Ik vraag me nu af of ik zwanger kan zijn? Of zou het een vage nawerking kunnen zijn van Primolut? Sperma kan dagen overleven, maar is dit realistisch? Ben overigens de dag van de sex ongesteld geworden ( een uitgestelde menstruatie weliswaar) 't Is niet gepland, maar wel zeer welkom :) Ik lees wel hier en daar dat meer vrouwen last hebben van krampen in de innestelingsweek? Ik ben heeeel benieuwd!
   
 2. Joskje

  Joskje Lid

  20 aug 2008
  6
  0
  0
  Weet nu echt niemand dit.. :(
  Of ook maar enigzins een idee?
   
 3. alecia

  alecia Fanatiek lid

  23 okt 2007
  2.249
  0
  36
  student
  drenthe
  Denk niet dat het echt mogelijk is, dat je zwanger bent, maar een testje doen kan natuurlijk nooit geen kwaad.
   
 4. Joskje

  Joskje Lid

  20 aug 2008
  6
  0
  0
  wat zou die buikpijn dan toch in hemelsnaam kunnen betekenen? Heb het vandaag weer de hele dag door, en hoef pas van het weekend ongesteld te worden (volgens mijn berekening) en heb nu al dagen die 'pijn'
   
 5. vergiet

  vergiet Lid

  7 aug 2008
  55
  0
  0
  Heey Joske,

  Ik heb al een week van die vreselijke krampen.
  Ben nu 3 dagen overtijd. Heb echt het gevoel dat het elke moment kan komen. Maar ik vraag me ook af of die krampen misschien bij een zwangerschap kunnen horen? .
  Heb verder niet echte kwaaltjes. Afwachten dus.

  Maar om even op jouw vraag terug te komen. Ik had altijd wel een paar dagen voor die tijd erge krampen.

  Hoop voor je natuurlijk dat het de goede kant op gaat.
   
 6. meintje

  meintje Fanatiek lid

  9 jul 2008
  1.955
  216
  63
  Niet dat ik je hoop weg wil nemen, maar ik heb ondertussen al dik 6 weken buikpijnen/krampen/steekjes....niet ongesteld en geen positieve test.
  Klinkt makkelijk, maar probeer er niet teveel achter te zoeken. Gewoon het weekend afwachten en daarna (als je niet ongi wordt) bv woensdag ofzo een test doen
   
 7. Joskje

  Joskje Lid

  20 aug 2008
  6
  0
  0
  Hoi!
  Ja ik weet wel dat het ook iets anders kan zijn, maar heb verder nooit last van tussentijdse krampen ! En zo lang..
  Maargoed, 6 weken krampen is wel even wat anders ja..
  Sja, ik lees wel wat het erbij kan horen.. maar het kan er natuurlijk net zo goe niet bijhoren.. :S
  In ieder geval duim ik voor jullie ! Kan het niet laten om een test te doen, maar ik wacht in ieder geval tot na maandag.
   
 8. Joskje

  Joskje Lid

  20 aug 2008
  6
  0
  0
  Nou, vanochtend dus toch alvast een test gedaan.. Etos eigen merk. Dacht aanvankelijk niets te zien of heel onduidelijk (je gaat er dan een uur naar turen omdat je meent toch iets te zien) maar toen na een uur of 2/3 zag ik wel een blauw 2e streepje. Heeeeel licht weliswaar, maar aanwezig. Heb dat eerder nooit gehad met een etostest.

  Ervaringen met etosstest? zou het dan bbij mij toch mogelijk zijn?
   
 9. Loeki2

  Loeki2 VIP lid

  3 jun 2006
  16.265
  0
  0
  Ik weet mijn eerste Primolut kuur nog als de dag van gisteren en die is al meer dan 15 jaar geleden, Ik heb nooit last van mijn ongi, toen 7 dagen Primolut geslikt en daarna echt verschrikkelijk ziek geweest van mijn ongi. Ik zou nu alleen nog Primolut slikken als het echt niet anders kan. Zo'n buikpijn heb ik gehad.
   
 10. Loeki2

  Loeki2 VIP lid

  3 jun 2006
  16.265
  0
  0
  Testen zijn ongeveer 10 minuten betrouwbaar. Daarna mag je hem niet meer aflezen. Etos testen vind ik persoonlijk sowieso niet erg fijn, erg onduidelijk. Als hij na 10 minuten niet positief was ben je naar alle waarschijnlijkheid niet zwanger.
   

Deel Deze Pagina