Fruithap verwarmen?

Discussie in 'Voeding' gestart door saartje32, 8 aug 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. saartje32

    saartje32 Actief lid

    29 okt 2007
    287
    0
    0
    Laatst had ik een fruithapje uit de koelkast, was echt te koud, dus even in magnetron. Toen was de hap dus redelijk warm, en ineens ging het fruithapje hartstikke soepel erin. Voortaan maar opwarmen dus? Wat vinden jullie?
     
  2. Popkoorn

    Popkoorn Niet meer actief

    #2 Popkoorn, 8 aug 2009
    Laatst bewerkt door een moderator: 8 aug 2009
    zo hebben wij het ook gedaan... (iets verwarmen wat uit de koelkast kwam)
    hij vond het echt maar niks dat koude in de mond, en met opwarmen opeens wel,
    wij hebben steeds iets minder warm gemaakt,
    en nu hoeven we het helemaal niet warm te maken,
     
  3. Polletjepiek

    Polletjepiek Niet meer actief

    Als het rechtsstreeks uit de koekast komt wel zodat het hele koude eraf is zeg maar. Maar gewoon fruit dat op de schaal ligt, doe ik niet in de magnetron.

    Ook appelsap uit de koelkast maak ik een beetje warmer.
     
  4. Popkoorn

    Popkoorn Niet meer actief

    ik deed ook alleen het fruit wat uit de koelkast kwam hoor,

    want dat was gewoon echt steenkoud,

    het fruit wat ik zelf pureerde deed ik ook niet verwarmen, dat was lekker op kamer temp.
     
  5. Mama sinds 2009

    Mama sinds 2009 Fanatiek lid

    1 mei 2008
    1.522
    0
    0
    Zo zie je maar weer, per ongeluk ontdek je zelf oplossingen!!
     
  6. saartje32

    saartje32 Actief lid

    29 okt 2007
    287
    0
    0
    Mooi zo, dan warm ik het eerst voortaan een beetje op, en dat langzaam afbouwen. Gisteren voor het eerst groentehapje gegeven, dat moet natuurlijk warm, en dat ging er hartstikke goed in!
     

Deel Deze Pagina