Laatste loodjes wegen zwaar

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Susan, 2 mrt 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Susan

  Susan Lid

  18 aug 2005
  94
  0
  0
  Administratief medewerkster
  Ridderkerk
  Sorry ik moet even mijn verhaal kwijt.
  Ik moet eigenlijk volgende week nog werken en dan ga ik met verlof. Al die tijd naar uigekeken en mezelf belooft de eerste dag dat onze dochter Mandy van 2 naar het kdv gaat en ik vrij ben ga ik de hele dag slapen en nog even bijkomen. Maar wat is nu het geval vandaag is Mandy gevallen en heeft ze haar bovenbeen gebroken en zit ze van haar lies tot en met haar voet in het gips en mag er niet op lopen en moet dus gedragen worden. Nu neem ik dus volgende week maar vrij en mijn man neemt ook vrij maar in plaats van de laatse paar weken rustig aan te doen worden dit toch nog zware weken. Vooral omdat de baby 2 weken eerder gehaald wordt moet ik over 5 weken ongeveer al bevallen. Ik hoop dat ik het allemaal ga redden. De komende weken als Mandy maar naar bed gaat ga ik ook maar naar bed anders ben ik bang dat ze me bij elkaar kunnen vegen voor de geboorte. Maar voor mandy en de baby hebben we alles over ook al gaat het ten koste van onszelf.

  Sorry maar ik moest het even kwijt.

  Groetjes van Susan
   
 2. Stientje

  Stientje Fanatiek lid

  2 dec 2005
  3.886
  0
  0
  kleuterjuf
  België
  Goh meid lijkt me zwaar... mt ze lang ih gips blijven... ? Is er niemand v jouw ouders, schoonouders die af en toe es wt kan meehelpen want kan me voorstellen dat je nu echt wel alle
  rust kan gebruiken !!! Hopelijk gaat het snel beter met je meisje en kan je toch nog een beetje bijkomen vr de bevalling !!!
   
 3. carry

  carry Fanatiek lid

  30 jul 2005
  1.397
  0
  0
  pedagogisch medewerkster
  Wat naar voor je kleine meid!! Hoop dat ze niet teveel last heeft van pijn en dat ze een beetje wat kan met haar gipsbeentje!!
  Ja dat is zwaar aan het eind van je zwangerschap. In mijn verlof tot nu toe heeft mijn zoon net 2 longontstekingen gehad en nu blijkt dat hij toch ook echt astma heeft, dus ik ben ook mijn hele verlof al aan t verzorgen en loopt alles niet zo als je het zou willen! Probeer er het beste van te maken en samen met je zielige kleine meid een beetje te genieten van het thuis zitten en vertroetel haar lekker en als je man thuis is moet hij jou maar lekker vertroetelen, hoop dat je een beetje aan je rust komt. Heel veel sterkte en beterschap voor je meisje en maak wat van je tijd!!!
  Gr Carry
   
 4. Susan

  Susan Lid

  18 aug 2005
  94
  0
  0
  Administratief medewerkster
  Ridderkerk
  Die kleine meid heeft het best wel zwaar ze zit zich zelf vreeselijk in de weg en wil niet dat ik een meter van haar vandaan gaat want dan is het huilen. Ze moet minimaal tot donderdag in dit gips blijven en dan wordt er gekeken of ze loopgips krijgt. Ook het nadeel is dat ze sinds vrijdag ook nog ziek is en 2 dagen 40 graden koorts heef gehad en nu alleen nog rond de 38,5 / 39 graden. Het nadeel is ook nog dat ze vreeselijk slecht spaapt ze wordt ongeveer om het kwartier gillend wakker en blijft gillen totdat ik er ben. Haar vader stuurt ze weg ( zielig hoor). Ik lig nu ook elke avond vroeg naar bed om het vol te houden wat niet erg makkelijk is, hormonen doen ook veel hoor.
  Sorry voor het geklaag maar het lucht wel weer op en kunnen we er weer tegen aan. Mijn tijd om tot rust te komen komt nog wel een keer is het niet voor de bevalling dan maar na de bevalling.

  Carry jij heel veel succes met de bevalling en laat jij je ook maar lekker vertroetelen tijdens je kraamdagen.

  Groetjes van Susan
   
 5. carry

  carry Fanatiek lid

  30 jul 2005
  1.397
  0
  0
  pedagogisch medewerkster
  Kan me heel goed voorstellen dat je je verlof heeeel anders had voorgesteld. Wat dat betreft is het natuurlijk ook anders dan de eerste zwangerschap, dan kom je toch meer tot rust. Maar wat er nu bij jullie gaande is, is natuurlijk wel een heeeeeeele grote overmacht!!
  Ik hoop van harte dat jullie donderdag horen of ze loop gips gaat krijgen, zou natuurlijk ook al wel een stukje verbetering zijn en dat ze maar gauw weer beter is!!!
  Succes meid en lekker van je af blijven schrijven, dat kan idd je even goed doen!! Liefs Carry
   
 6. Silvie

  Silvie Fanatiek lid

  16 aug 2005
  3.910
  0
  0
  Woerden
  Jemig, dat is wel heel vervelend allemaal zeg. Zo worden de laatste paar weekies toch nog zwaar.
  Ik hoop dat ze donderdag loop gips krijgt .. maakt het voor jou ook wat makkelijker.
  En hopen dat ze snel helemaal pgeknapt is..

  Ik wens je veel sterkte de komende weken en lekker blijven klagen hier .. daar zijn we voor toch??
   
 7. mouschy

  mouschy Fanatiek lid

  30 aug 2005
  3.709
  0
  0
  kraamverzorgster, nu ben ik gastouder.
  Noord Holland
  Jemig meid, dat is ook niet leuk! Wat is er gebeurt als ik vragen mag? is ze gevallen of zo? Wat sneu, dat loop gips moet er wel langer om denk ik. Maar hopen dat alles weer goed is als de baby komt. Denk ook een beetje om je zelf en ga zo veel mogelijk rusten. Net wat je zegt als je kleine meid naar bed gaat ook gewoon gaan.
  Sterkte en kom maar vaak hier langs, daar zijn we tenslotte voor ;)

  Ik moet zeggen, ik heb nu sinds deze week verlof en nu heb ik afgelopen weekeind de griep gekregen, is ook helemaal niet leuk. slaap nu helemaal niet meer :(
   
 8. Carmen

  Carmen Fanatiek lid

  2 nov 2005
  1.065
  0
  0
  Peuterjuf
  Haarlem
  Sterkte zeg.. Heftig om zo de laatste loodjes door te maken. Suc6 ermee en heel veel sterkte voor jou en je meidje
   
 9. Vlinderkind

  Vlinderkind Niet meer actief

  Jeetje meid, wat een nare toestand! Ik hoop echt voor jullie dat je dochtertje loopgips krijgt, want zo is het voor jou wel heel erg zwaar! Arme kind, ze zal ook zelf wel erg onder de indruk zijn van haar valpartij en haar beentje in het gips.
  Nou, veel succes en sterkte meid, de komende tijd.

  Liefs,
  Anouk.
   
 10. Chantalletje

  Chantalletje Actief lid

  26 nov 2005
  250
  0
  0
  music manager
  Wijnaldum
  goh meis veel suc6 ik hoop dat het wat te doen is voor je
   
 11. Susan

  Susan Lid

  18 aug 2005
  94
  0
  0
  Administratief medewerkster
  Ridderkerk
  Hier weer een laatste update. Mandy moet nog drie weken in het gips blijven en ze heeft geen loopgips gekregen. Nu maar hopen dat ze toch nog een beetje kan lopen voordat ik ga bevallen, want een kindje van 14 kilo de trap op en af dragen wordt wel heel zwaar met zo'n dikke buik. Maar ja we houden stug vol.

  Groetjes van Susan
   
 12. mouschy

  mouschy Fanatiek lid

  30 aug 2005
  3.709
  0
  0
  kraamverzorgster, nu ben ik gastouder.
  Noord Holland
  Nou dat is wel minder..... rustig aan met tillen want dat is wel erg zwaar, niet alleen het kind natuurlijk maar ook dat gips....
  Je bent toch ook een April mama? kom je daar ook een keer een berichtje schrijven?
  Groetjes.
   
 13. chiesa

  chiesa Fanatiek lid

  4 mrt 2006
  2.533
  0
  0
  Susan, vervelend allemaal. Heel veel sterkte en succes voor de laatste loodjes! Het is ook sneu voor mandy.. Geef er maar een dikke knuffel van ons....

  doeiii
   

Deel Deze Pagina