laatste loodjes..

Discussie in 'De bevalling' gestart door bolleke123, 6 okt 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. bolleke123

  6 okt 2014
  7
  0
  0
  NULL
  NULL
  Hallo iedereen,

  Ik ben vandaag 39 weken zwanger van ons eerste,maar ik ben het zwanger zijn een beetje zat.. Ook verlang ik zo om ons kleine meid in mijn armen te hebben.
  Ik heb enorm veel vocht in mijn voeten dat het zo een pijn doet,mijn bloeddruk schiet soms de hoogte in maar heb geen eiwitten in mijn urine.
  Ik heb sinds kort steken in mijn vagina (sorry voor de uitleg) en groen/gelig slijmverlies..
  Ik had voor mijn zwangerschap al migraine,maar dat beterde door de zwangerschap.
  Maar sinds een week heb ik terug de ene migraine aanval na de andere..
  Nu ja,slapen doe ik al niet veel meer en misschien ben ik daardoor wat gevoeliger voor migraine..
  Herkent iemand zich in mijn verhaal? En wat deed u? Werd u ingeleid of hielp pijnstillers niet en kon u alleen in bed kruipen?

  Alvast bedankt.
   
 2. poisson1987

  poisson1987 Bekend lid

  23 okt 2013
  643
  0
  0
  Huisarts in opleiding
  't Gooi
  Hi! Ik ben nu 39+3 zwanger van onze eerste. Ik heb weinig fysieke klachten. Wat menstruatiekrampen, steken in vagina (volgens VK door wiebelen van Uk met hoofdje diep in bekken), en zo nu en dan harde buiken.
  Maar mentaal ben ik er beetje klaar mee, dagen duren lang, weinig te doen. Maar ze komt wanneer ze er klaar voor is. Ik wacht "rustig" af.

  Het slijmverlies is iets waar ik van zeg, ff VK bellen. Groen is niet een goeie kleur! Kan wijzen op infectie....
  Paracetamol mag gewoon hoor! 3 daags 1000mg, zou het zeker doen. En goed blijven drinken! Helpt ook tegen vocht vasthouden!
   
 3. MvanL

  MvanL Bekend lid

  24 sep 2013
  993
  0
  0
  Ik ben nu 26 weken zwanger maar volg een cursus en er is me duideijk gezegt dat als mn slijmvies groenig of donker geel is ik meteen contact moet opnemen
  Dus dat zou ik wel even doen!
  Verder kank je helaas geen tips geven want dit is mn eerste kindje dus ik moet alles nog ervaren haha
   
 4. LSQ

  LSQ Actief lid

  6 okt 2014
  367
  15
  18
  Hi! Ik begrijp je verhaal volledig in zo verre dat ik er in periode ook helemaal door heen zat (ben afgelopen vrijdag bevallen met 40+5). Voor het vocht probeerde ik de normale tips te volgen:
  Veel water drinken, brandnetelthee, benen omhoog, af en toe een wandelingetje (ondanks de bekkenklachten) en soms onder de douche warm en koud water afwisselen op de benen.

  Verder heb ik veel series gekeken om af te leiden en heeft mijn man eigenlijk alle taken overgenomen in huis (luxe, I know).

  Met 39+5 zat ik er doorheen en had een afspraak bij de vk. Het fietsen er heen viel heel erg mee, dus ging het psychisch al wat beter. Verder zei de vk dat we met 40+5 gingen kijken om te strippen. Op de een of andere manier gaf me dat een uitkijkpunt en ging het wachten beter. Uiteindelijk ben ik niet gestript en is de bevalling vanzelf vrijdagnacht begonnen.

  Succes met de laatste loodjes! Ze zijn zwaar, maar je bent er bijna!
   

Deel Deze Pagina