Hallo,Allemaal... Ik had twee vragen over het eten tijdens de zwangerschap: 1: Mag je ook rundvlees dat je zo'n anderhalf uur laat koken eten?? Omdat het nog rood van kleur is daarom vroeg ik me het af. 2.Vlees voor op brood ben gek op Boerenmetworst maar dat mag niet daarom zoek ik wat anders pff wat eten jullie dan zoal kwa vlees op brood ik nu alleen ham . Liefs
Na 1.5 uur koken nog rood van kleur? Normaal stoofvlees wat zolang heeft opgestaan mag volgens mij wel hoor. Op brood ook alleen ham en af en toe boterham met leverworst (mag niet meer dan 15 gr per dag). Ik ben gelukkig niet zo'n vleeseter op het brood.
Vlees dat na 1,5 uur op het vuur staan nog rood is.... kleurstoffen misschien? Maar het lijkt me wel gaar hoor, dus geen bacterieën meer en veilig om te eten. Boerenmetworst mag je bij mijn weten gerust eten. Wat vond ik lekker? Corned beef, ham, kipfilet, pastrami, mortadella, gekookte worst, gegrilld gehakt, rookvlees, smeerworst (max één boterham per dag), cervelaat, salami. Gerookte osseworst zou volgens mij ook moeten kunnen, maar vraag dat voor de zekerheid even aan je slager.