Hoi allemaal, Vanavond heeft mijn vriend mij verrast met quality time. Zoontje gaat naar oma en wij naar de pizzeria. Nou hebben we in de stad een pizzeria waar ze carpacciopizza maken, iets waar ik helemaal verzot op ben! Ik vraag me alleen af, dat is rauw vlees, alleen wel op een warme pizza.. nou vraag ik me alleen af in hoeverre dat verhit is, zou ik dat mogen hebben als zwangere?
De carpaccio-pozza die ik ken is belegd met carpaccio, dat wordt dus niet door en door verhit. Ik zou het tijdens een zwangerschap niet eten.
Als dat vlees er pas na het bakken opgaat, zou ik het niet proberen. Het doorwarmen van het vlees door de pizza lijkt me echt niet voldoende. De kans dat er iets mis gaat net rauw vlees is niet groot, maar als het misgaat heb je wel een ellende..
Eens met bovenstaande. Volgens mij wordt de carpaccio er daarna opgelegd en dus niet mee verhit. Dan is het alsnog ‘te rauw’. Ik denk dus dat het niet kan. Ik weet niet of carpaccio mee verhitten lekker is? Dan wordt het denk ik hard en niet lekker.. ik zij het je dus niet adviseren, hoe jammer ook!
Dank jullie voor de reacties! Zoiets dacht ik ook inderdaad! Ga zeker niks riskeren alleen was wel benieuwd wat anderen ervan dachten en of misschien iemand wist hoe het klaar gemaakt zou worden Ik kies wel een andere lekkere, blijven genoeg over Bedankt in elk geval!