Weet ik niet. Het is niet het eerste waar ik aan denk bij pasta, maarja... als hij geen soja mag hebben, zou ik het gewoon proberen eens. Ik gebruik het altijd wel in curry's of dergelijke gerechten met rijst en dan is het heerlijk Sowieso is de aziatische keuken vaak erg koemelkallergie-vriendelijk O, en ken je dit boek: Echt lekker eten met een voedselintolerantie, door Pippa Kendrick. Journaliste met diverse allergieen zelf, meeste gerechten zijn vrij van melk en soja en vlees en groot deel ook van noten.
Pasta koken met de broccoli in een pan. Ondertussen verse vorst of saucijzen in stukjes gesneden bakken met ui en knoflook. Daarna mengen met de pasta, crème fraise en geraspte kaas en goed door elkaar roeren. Wij gebruiken meestal Parmezaanse kaas maar je zou het met geitenkaas kunnen proberen. Dit is echt heel lekker.
ik heb dat nog niet durven te proberen nadat hij heel erg allergisch ook op soja reageerde (benauwd en naar zh met hem )