Lekkere pizzabodems

Discussion in 'De lounge' started by tuc, Oct 8, 2022.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Golden1213

    Golden1213 Fanatiek lid

    Apr 14, 2020
    2,453
    1,830
    113
    Harde broodjes zijn ook lekker op een bakplaat. Wij deden daar dan kaas, stukjes salami en ui op.

    Het is natuurlijk helemaal geen pizza bodem maar wat ook lekker is...zachte bolletjes onder het tosti ijzer. Daarmee krijg je ook een knapperige bodem:oops::roflmao:
     
  2. Jo79

    Jo79 VIP lid

    May 6, 2007
    25,106
    3,881
    113
    Turks brood gebruiken. Dacht eerst dat dat niet lekker zou zijn, recept toch gemaakt en iedereen vond het lekker geworden, knapperig en luchtig.
     
  3. LMSB

    LMSB Fanatiek lid

    Feb 24, 2017
    3,995
    3,321
    113
    Libanees platbrood gebruiken. Hebben wij uit een recept van HelloFresh. Ideaal!
     
  4. Mamafiets

    Mamafiets VIP lid

    Apr 22, 2019
    18,968
    31,638
    113
    Female
    Wij gebruiken de tante fanny flammkuchendeeg. Die is wat dunner en knapperige dan het pizzadeeg.
    Zelf pizza maken is een groot zeer regelmatig terugkerend succes hier.

    Kinderen vinden het dikkere pizzadeeg lekkerder. (Plus eigen merk)

    Wel beide de opgerolde variant.
     
  5. aicirtap

    aicirtap VIP lid

    May 25, 2014
    9,148
    3,392
    113
    Female
    Dit doe ik dus ook :D
     
    Mim89 likes this.
  6. Zweden

    Zweden Bekend lid

    Nov 14, 2011
    711
    79
    28
  7. Zweden

    Zweden Bekend lid

    Nov 14, 2011
    711
    79
    28
    Wij vinden kant en klaar deeg vaak enorm zout (zoveel dorst daarna!) en dat kun je zelfgemaakt natuurlijk lekker zelf bepalen
     

Share This Page