Lekkere pizzabodems

Discussie in 'De lounge' gestart door tuc, 8 okt 2022.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Golden1213

    Golden1213 Fanatiek lid

    14 apr 2020
    2.453
    1.830
    113
    Harde broodjes zijn ook lekker op een bakplaat. Wij deden daar dan kaas, stukjes salami en ui op.

    Het is natuurlijk helemaal geen pizza bodem maar wat ook lekker is...zachte bolletjes onder het tosti ijzer. Daarmee krijg je ook een knapperige bodem:oops::roflmao:
     
  2. Jo79

    Jo79 VIP lid

    6 mei 2007
    25.067
    3.861
    113
    Turks brood gebruiken. Dacht eerst dat dat niet lekker zou zijn, recept toch gemaakt en iedereen vond het lekker geworden, knapperig en luchtig.
     
  3. LMSB

    LMSB Fanatiek lid

    24 feb 2017
    3.994
    3.321
    113
    Libanees platbrood gebruiken. Hebben wij uit een recept van HelloFresh. Ideaal!
     
  4. Mamafiets

    Mamafiets VIP lid

    22 apr 2019
    18.395
    30.707
    113
    Vrouw
    Wij gebruiken de tante fanny flammkuchendeeg. Die is wat dunner en knapperige dan het pizzadeeg.
    Zelf pizza maken is een groot zeer regelmatig terugkerend succes hier.

    Kinderen vinden het dikkere pizzadeeg lekkerder. (Plus eigen merk)

    Wel beide de opgerolde variant.
     
  5. aicirtap

    aicirtap VIP lid

    25 mei 2014
    9.148
    3.392
    113
    Vrouw
    Dit doe ik dus ook :D
     
    Mim89 vindt dit leuk.
  6. Zweden

    Zweden Bekend lid

    14 nov 2011
    711
    79
    28
  7. Zweden

    Zweden Bekend lid

    14 nov 2011
    711
    79
    28
    Wij vinden kant en klaar deeg vaak enorm zout (zoveel dorst daarna!) en dat kun je zelfgemaakt natuurlijk lekker zelf bepalen
     

Deel Deze Pagina