Harde broodjes zijn ook lekker op een bakplaat. Wij deden daar dan kaas, stukjes salami en ui op. Het is natuurlijk helemaal geen pizza bodem maar wat ook lekker is...zachte bolletjes onder het tosti ijzer. Daarmee krijg je ook een knapperige bodem
Turks brood gebruiken. Dacht eerst dat dat niet lekker zou zijn, recept toch gemaakt en iedereen vond het lekker geworden, knapperig en luchtig.
Wij gebruiken de tante fanny flammkuchendeeg. Die is wat dunner en knapperige dan het pizzadeeg. Zelf pizza maken is een groot zeer regelmatig terugkerend succes hier. Kinderen vinden het dikkere pizzadeeg lekkerder. (Plus eigen merk) Wel beide de opgerolde variant.
Niet je vraag maar toch deze tip: zelf pizzadeeg maken. Supersimpel (wel tijd nemen om te laten rijzen!) en zeker op pizzasteen gebakken echt lekker. Ik gebruik deze Zelf pizzadeeg maken - recept - Rutger Bakt
Wij vinden kant en klaar deeg vaak enorm zout (zoveel dorst daarna!) en dat kun je zelfgemaakt natuurlijk lekker zelf bepalen