Verstegen, heerlijke kant en klare satesaus! Je kunt ze in een klein emmertje kopen maar ook in kleine bakjes. Heel handig om in huis te hebben.
Ik heb een hele goede voor je Haal van WYKO (zon bruine bak) satésaus op. Maak dat klaar op de gebruikelijke methode(zoals het op de bak staat) Fruit een uitje en gooi deze erbij. Gooi er knoflook in naar eigen smaak. Wat sambal oelek erbij en een klein beetje ketjap. Goed roeren en even door laten sudderen. ZAAAAALIG
Ik maak satésaus altijd alsvolgt: Eén ui fijnsnijden en lichtbruin fruiten in wat slaolie. Hieraan ½ of 1/3 pot pindakaas toevoegen, wat vetsin, ketjap, suiker, water, sambal, peper en zout naar smaak. Goed door elkaar mengen en tenslotte er nog het sap van ½ citroen aan toevoegen.
Die van de liddle is inderdaad erg lekker, zelfs mijn "pieterpeuterige pindasaus etende" vriendin vind het lekker. Groetjes Anita