Mijn vriend wil morgen graag ravioli eten, vers van de ah met vier kazen staat erop. Maar wat eet je daar nou bij? Heeft iemand suggesties of ideeën?
Ik heb die ravioli nooit gehad. Ik heb wel vaker "gewone" verse pasta van AH. Daar doe ik dan courgette en gele paprika onder en 4-kazensaus overheen (dus misschien is het wel een beetje vergelijkbaar) en dan een stukje tilapia erbij.
Wij doen altijd kleine gehaktballetjes met broccoli of sperziebonen. En dan een lekker tomatensausje erbij.
Een courgetteroomsausje misschien? Evt. met paddestoelen en noten? Recept voor courgettesaus (even uit losse pols): een courgette voor het grootste gedeelte in blokjes, blokjes met een uitje en knoflook laten fruiten tot het zacht is. Als je een beetje groente als bite er lekker door vindt naast de rest van de ingredienten, de rest van de courgette in half schijfjes koken (kort, ze garen snel). De gegaarde gefruite blokjes met creme fraiche mixen in de staafmixer. Saus zeven en terug in een pannetje doen en op smaak brengen met peper/zout/evt andere kruiden. Ondertussen kan je bv wat paddestoelen of champignons bakken, saus toevoegen, even op laten warmen. Gehakte noten (amandelen of cashews) of pijnboompitjes kan je even zonder olie in een pannetje roosteren, en op het laatst toevoegen als je het geheel opdient.
Oh nom, dat klinkt ook erg lekker (even zonder de tonijn voor deze vegetarier)... ik krijg er helemaal honger van, ga morgen es kijken of ik zelf ravioli kan maken.
Wat super lekker is: Uitje fruiten. Vervolgens wat spinazie er doorheen wokken en wat tomatenpartjes (zonder zaadlijsten) mee wokken. Daarna wat rode pesto door het geheel roeren en de ravioli erdoorheen. Er overheen wat geraspte kaas laten smelten en wat walnoten eroverheen. Wat ik morgen mee ga maken (recept staat ook op AH site): Broccoli roosjes koken, gehalveerde cherry tomaatjes erbij en een blikje tonijn en zakje tuna with a twist mengen en het geheel door de ravioli mengen. Super lekker!