Dit idd. Ben al heel vaak in de lindt fabriek/shop in Zwitserland geweest naast de lindt fabriek waar chocolade gemaakt wordt. Echt ik denk dat de hemel er zo uitziet ♡♡♡♡ goddelijk allemaal water loopt in je mond in die winkel aldaar. Champagne bollen ♡♡♡ witte chocolade met aardbeienmouse ♡♡♡ super lekkere chocolade er gaat bij mij niets boven lindt chocolade
Gisteren de witte reep met kurkuma en kokos open gemaakt. Lekker hoor! De reep lag vanochtend op tafel en mijn jongste zei dat hij het ook lekker vond. Had hij stiekem een hap genomen. Die is dus al goedgekeurd bij ons in huis.
Ik ben weer met DQueen... maar Tony’s is echt geen favoriet hier. Ook chocola met zout? Wie verzint dat? Ik ben een MilkaMeisje milka met oreo’s bijvoorbeeld of Milka met frambozencheescake!!
Oh getver inderdaad! Die kreeg ik op school na een studiedag... ook mijn dochter en mijn man wilden hem niet opeten (wat best bijzonder is als het om chocolade gaat)
Uhm ja ze slaan wel door, dat zou ik nooit kopen haha. Ik ben sinds kort fan van de nieuwe Lidl chocola, ook in caramel zeezout. Wij vinden hem veel lekkerder dan die van Tony En ze hebben ook een smaak met pecan en kokos geloof ik, die is ook lekker!
Ik vind Tony ook niet zo heel boeiend, maar dat heeft er meer mee te maken dat ik echt veel liever extra pure chocola eet en die hebben ze daar niet. Caramel Zeezout: lekker maar ook heel erg zoet. Maar wel leuk al die nieuwe smaken. Voor mijn bedrijf bestel ik wel gepersonaliseerde Tony als kerstcadeau voor m'n klanten Mijn favoriet is Lindt puur met sinaasappel
Ik snap die hype rondom dat karamel zeezout niet zo. Je gaat toch geen stukken zout eten, helemaal in combinatie met iets zoets bah. Maar dat zal wel weer aan mij liggen.
Ik vind Tony’s de allerlekkerste, zeker caramel zeezout. Superleuk die specials! Helaas kan ik dat echt niet in huis halen en neem ik een stukje 80+ pure chocola. Ook lekker!
Ik ben dol op zout.. Echt, ik eet veel te veel zout. En helaas ook veel te veel chocolade.. maar die combi.. Yak!
Ik vind ze ook doorslaan, maar er zal wel een markt voor zijn. Ik vind alleen die witte met framboos en knetterchocolade lekker, maar ik hou eigenlijk helemaal niet van chocolade.
Ik vind Tony's wel lekker, maar die gekke smaken hoeven van mij niet. Ik vond die witte met frambozen knetter wel heel erg lekker. Deze 3 nieuwe smaken ga ik niet eens proberen. Lijken me niets!
Een met pannenkoek bacon en stroop is ook heerlijk. Veel mensen eten graag iets zoet en zout samen. (Broodje kaas met jam bijvoorbeeld)
De combi karamel en zout is toch geen gek iets of een hype? Een klassieker juist! Karamel en zout zijn qua smaak juist hele goede vrienden Binnenkort krijg ik weer een blik gezouten karamels uit Frankrijk binnen... Mmmmm
Dat is gewoon een kwestie van smaak. Ik ben echt dol op de combinatie van zoet en zout. Denk aan een lekker kaasje met wat vijgenchutney of appelstroop. Uitgebakken spek met ahornsiroop. En zo dus ook karamel met een vleugje zout. Ik zie daar geen hype in.
Ik kook ook wel met bv rozijnen of granaatappelsiroop (in hartige gerechten dus), maar ga echt geen brokken zout kauwen bij de chocola. Een hype is het zeker wel omdat al die salted caramel producten en recepten 10 of 15 jaar geleden echt niet bestonden. Een hype hoeft niet per se negatief te zijn hoor.
Ik weet niet waar jij je tony’s reep koopt, maar ik ben nog nooit brokken zout tegen gekomen... De hype zit misschien in de tony’s chocolade, maar de oorsprong van de karamel-zout combinatie stamt al uit de jaren ‘70
Die bestaan niet hier, voor zover ik weet. Maar ik heb het in z'n algemeenheid over die salted caramel-hype! Het zal best kunnen dat het al langer bestaat maar heel populair was het dan iig niet.