Kliekjesvraag

Discussie in 'De lounge' gestart door Tese, 1 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Tese

    Tese Niet meer actief

    Ik heb vorige week een prak bloemkool met aardappels ingevroren. Ik had er expres al geen jus doorheen gedaan. Nu wil ik het vanavond eten. Maar als het ontdooit is dan is het best zompig van het vocht natuurlijk. Hoe maken jullie dat nu klaar? Gewoon het ergste vocht er een beetje uitgieten en dan in de magnetron opwarmen?
     
  2. Momfulness

    Momfulness Niet meer actief

    Zoals jij het zegt, zo doe ik het eigenlijk ook. Ik vind het met aardappels etc, altijd wat minder lekker uit de vriezer. mss heeft iemand nog ideeën.

    Anders in een ovenschaal en gratineren met geraspte kaas?
     
  3. Elena22

    Elena22 VIP lid

    10 feb 2010
    8.110
    1.795
    113
    Kraamverzorgende
    Ik bak het altijd op in de koekenpan of wok, lekker met wat extra kruiden.
     
  4. Linda86

    Linda86 VIP lid

    Ik zou het denk ik opbakken in een koekenpan.

    Edit: tegelijk!
     
  5. Athina

    Athina VIP lid

    31 okt 2007
    23.809
    3.339
    113
    zwemjuf
    zuid-holland
    zo eten (afgegoten of niet) vind ik zelf écht niet lekker. Dus als het ik het zelf zou moeten eten (doe ik niet, maar voor dochter wel -haar maakt het niets uit :p) , zou ik het denk ik ook opbakken...
     
  6. Tese

    Tese Niet meer actief

    Ok dan ga ik dat proberen.

    En kun je eigenlijk andijvie ook invriezen als je er een stampotje van maakt? Ik kook de andijvie altijd. Heb nl het idee dat het er bruin uitkomt ofzo?
     
  7. Linda86

    Linda86 VIP lid

    Voor zover ik weet kan dat wel gewoon als je de andijvie zelf ook gekookt hebt.

    Wij maken altijd stamppot met rauwe andijvie, dan kan 't uiteraard niet.
     

Deel Deze Pagina