Maart mama's 2010, deel 7!

Discussie in 'De mama's' gestart door jedalin, 9 feb 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Lisil

  Lisil VIP lid

  19 apr 2009
  9.313
  0
  0
  johannal ik heb net gestemd op dat lachebekkie hihi
   
 2. Johannal

  Johannal Fanatiek lid

  28 jan 2009
  3.119
  0
  0
  Oh wat lief!

  Maar er is iemand heel populair met een tweeling met mutsjes.... Er heeft toch al eens een tweeling met mutsjes gewonnen :D
   
 3. Johannal

  Johannal Fanatiek lid

  28 jan 2009
  3.119
  0
  0
  Gwen: Hoe is het met Freggel? en hoe gaat het met jou... red je het allemaal nog een beetje?

  Boomie: Hoe gaat het nu met je? Ben je nog mee geweest met de ballonvaart?

  Lisil: Heb je nog iets van Mo vernomen?
  Wat een ontzettende tegenvaller dat de koop via je schoonouders niet door kan gaan zeg… Nogantoe wat een ellende. Hoe gaat het nu tussen Stf en jou kunnen jullie nog wel ok praten of is het grotendeels geschreeuw met ruzie?:x Ik kan het me zo goed voorstellen dat je inmiddels zo klaar met hem bent omdat hij je ongevraagd zo ontiegelijk veel verdriet doet… :( Zitten jullie nu nog steeds samen in jullie huis? MyGod wat cijfer jij jezelf weg op dit moment… ja kan niet anders maar toch…. Ik vind het knap. Heeft Lisanne nog een lastige bui gehad of is het bij die ene gebleven?

  Wauw held dat je dr bent! Wat goed zeg dat je dat pupje hebt 'gered' is hij nu ook naar je vernoemd of niet?

  Kleintje… hoe gaan de nachten met Stijn? volgens mij wel al beter of niet…

  Nijnja: ik snap het wel hoor dat je er verschillend in kan staan in de keuze om nog een derde kindje te willen. Vind het alleen maar super dat je 'wanneer je zelf geen uitgesproken mening hebt' je kiest voor de wens van de ander! 3 kindjes word wel een beetje het nieuwe 2 he? Ik hoor het steeds vaker. Ik hoop dat je wens snel in vervulling mag gaan!

  Goeie tip van die luier!

  Linda: Wat fijn dat het met Daan weer zo goed gaat. Vind dat je prachtige mannetjes hebt… ik weet (bijna) steeds wie wie is:D Hoe is het met de aften van Jesse en de avonden? is de rust weder gekeerd in huis?

  Zazz… wat is er om 13.00 uur??? Een echo? En weten jullie dan wat het word?!?!? Dat is wel spannend!!! Mogen wij het ook weten???

  Kussie wat een tegenvaller zeg van dat geld :( kan je 'nog in hoger beroep gaan'? Ik las dat je niet de juiste medicijnen krijgt zou je die andere niet kunnen krijgen zodat je de toeslag wel krijgt of is dat te makkelijk gedacht?

  Chantal! Gefeliciteerd!

  Eten: Hier ook weer een tijdje minder hoor; al maak ik me er eerlijk gezegd geen zorgen over. Seph heeft ook een tijd 2 of meer boterhammen gegeten maar dat vond ik eigenlijk best veel… En tja avond eten dat is net hoe zijn pet staat. Wat hier wel helpt is wanneer hij iets nieuws 'moet' eten dat we dan afspreken dat hij zijn toetje mag versieren. (geen toetje bij slecht eten vinden we raar (sowieso willen we bemoedigen ipv straffen) maar het interesseert hem ook niet zo omdat hij niet echt verzot is op zijn toetje). Ik heb hier zo'n busje met versierseltjes en daarvan krijgt hij dan (hij mag kiezen wat) ongeveer een theelepel; blij dat hij is joh.
  Ik heb toch een ooit die stickers gemaakt…. haha nou dat hielp helemaal niet:/ je zag hem echt denk: 'dan maar geen sticker plakken maar ik ga echt niet eten'. haha
  Drinken: Seph drinkt morgens water of thee en middags krijgt hij sap (dit is bij mama zo want papa is niet zo standvastig… maar goed meestal is het bij papa ook wel zo) Als hij zijn thee bij het ontbijt niet wil drinken (overigens komt dit 9vd10x doordat we haast hebben) dan ga ik met hem proosten! Vind ie leuk joh! Of wedstrijden doen wie hem het eerst op heeft alleen kan ik hem daarna dan weer iets droogs aantrekken. 's middags krijgt hij 1 soms 2 glaasjes taxi.
  Leeftijd: Precies ik denk ook dat het de leeftijd is! Want Seph weigert soms iets te eten wat hij echt lekker vind *hallow peuterrr* Mijn neefje van 11 maanden eet nu ook alles; haha trots dat mijn zus is.. pfff ze bleef maar aan de gang;) toen heb ik wel even gezegd dat Seph toen ook alles at:D

  Zindelijk… geen idee. Seph heeft een tijd lang elke dag op het potje gepoept en geplast (gelijk na het eten was echt zijn vast momentje) maar ik denk dat hij nog geen controle heeft hoor. Ik vraag heel de dag of hij moet plassen maar dan zegt hij nee *hallow peuterrr* maar als ik hem zijn luier uit doe plast hij 3 minuten later ineens gewoon staand op het strand in zijn zwembroek… dus nou ja… nu wil hij ook niet meer op het potje maar wel weer op de wc verkleiner (alleen die past beneden niet, grom!) dus tja…. bij het kdv maken ze er ook niet echt werk van daar vinden ze dat het uit het kindje zelf moet komen…. nou dan kunnen we nog lang wachten… Seph loopt rustig een uur met een poepbroek mooi niet dat hij liever verschoond word dan dat hij speelt…

  Baby van de maand! Selah doet mee deze maand en tja ik mag alleen maar vragen of jullie willen stemmen, ik breng dan ook verder geen stemadvies uit. Je mag zelf weten op welke lieve leuke grappige lachbaby je stemt ;) hier is het linkje: Zwangerschapspagina - Baby van de Maand
   
 4. Johannal

  Johannal Fanatiek lid

  28 jan 2009
  3.119
  0
  0
  Ohja dan nog even dit... Selah word dan wellicht geen baby van de maand hier op ZP maar op Facebook liggen we heel goed in de running om de Sophie de Giraf cadeaukit :D Maandag gaat er weer een uit en dan begint de laatste periode waarin er weer eentje uit gaat. Meedoen is heel simpel. Je plaatst een leuke foto van Sophie op hun prikbord en moet zorgen dat je de meeste likes krijgt (als je de foto vervolgens deelt naar je eigen prikbord kan je al je vrienden vragen de foto (dus niet de link naar de foto) te liken. De eerste periode heeft iemand met 9! likes gewonnen en nu heeft de 2e na mij ook 'maar' 12 likes! Nou dat moet zeker te doen zijn toch! (maare dan wel pas vanaf maandag meedoen he).
   
 5. Lisil

  Lisil VIP lid

  19 apr 2009
  9.313
  0
  0
  ja we zitten nog samen in een huis en gelukkig is er geen ruzie en proberen we voor lisanne ook leuke dingen te doen. en praten tja dat zit er niet echt in we leven langs mekaar heen zeg maar we eten aan tafel met zn 3en puur voor lisanne en gelukkig kunnen we nog lachen met zn allen.

  ja wegcijferen ik weet t dat ik t eigenlijk niet moet doen maar ts voor een goed doel en das mn dochter.

  van mo niets gehoord helaas
   
 6. Johannal

  Johannal Fanatiek lid

  28 jan 2009
  3.119
  0
  0
  Soooow heftig hoor en natuurlijk doe je het voor Lisanne echt super knap van je/jullie... Kan me zelfs voorstellen dat als het gewoon even leuk en ontspannen is dat je misschien wel weer hoop krijgt of is dat inmiddels wel helemaal weg? Enne... (sorry voor mijn nieuwsgierigheid) maar hoe slapen jullie dan? En dringt het door bij Lisanne dat papa en mama elkaar niet meer zo lief vinden of nog helemaal niet... Waarschijnlijk is het besef er wel maar ze kunnen zich zo moeilijk uiten niet?
   
 7. chantal84

  chantal84 Fanatiek lid

  17 apr 2008
  1.981
  2
  0
  @ Lisil, balen dat je schoonouders het huis niet kunnen kopen. :( Ik vind het wel heel knap hoe je het doet hoor meis, Respect!

  @ Boomie2012, heel verhaal! Ben je er klaar voor?
  afgelopen 29 mei mijn Mirena laten verwijderen.
  19 juni positieve ovulatietest, we waren op vakantie dus flink aan de klus.
  10 dagen na positieve test hele erg bloeding van circa 3/4 dagen, ik dacht dus dat mijn menstruatie weer was begonnen, nieuwe ronde, en dus nieuwe kansen.

  Heb op dat moment nieuwe ovulatietestjes besteld.

  5 juli de nieuwe testjes binnengekregen en omdat ik itt tot vorige maand de sensitive besteld had besloot ik om deze meteen te checken om te kijken of er al een teststreepje tevoorschijn zou komen. Tot mijn schrik knalde deze er ongelooflijk vanaf. Ik wist dat de ovulatietestjes ook op HCG reageren dus had meteen zoiets van, HUH wat is dit nou weer. De volgende dag een test gedaan en deze zij binnen een minuut ZWANGER.
  Aangezien ik die erge bloeding had gehad was ik bang voor een buitenbaarmoederlijke zwangerschap en heb ik meteen de verloskundige gebeld, deze dag aan een miskraam. Ik moest 7 dagen afwachten, dan weer een test doen en kijken of deze weer positief was en haar terugbellen.

  7 dagen later: Weer teruggebeld, de test was nog positiever!
  Ik moest nu bijna 2 weken afwachten voor een echo zodat ze zeker wisten dat er een evt. hartactiviteit te zien zou zijn.

  23 juli: echo gehad en een mooi kloppend hartje te zien gekregen.

  Heb tussentijds wel een paar keer wat licht bloedverlies gehad, volgens de echoscopist kan dit komen door oppervlakkige aderen die knappen bij inspanning. Advies: rust houden en geen zware dingen tillen ;) Best lastig als je een kleine peuter rond hebt lopen :p

  10 augustus weer een echo!

  Helaas voor ik me stik beroerd, maar dat is voor een goed doel he ;)

  Ik zie dat je nu in ronde 7 zit na je MK, bij Milan was ronde 7 Lucky number 7. Hopelijk is het voor jullie deze ronde ook raak!

  @Johanna, gestemd op jullie lachebekje!

  @ Eten, met Milan is het ook vaak drama. Meneer wil niks nieuws proberen en zegt overal nee tegen. Hij is echt aan het uittesten tot hoe ver hij kan gaan.

  @ Zindelijkheid, we hebben een potje in huis. Meneer vind het interessant maar langer dat 10 sec erop zitten zijn we nog niet gekomen. De tip van de onderbroek in de luier is erg goed, deze gaan we een keer proberen!
   
 8. nijnja

  nijnja Fanatiek lid

  2 mei 2007
  1.177
  0
  0
  docent
  Haarlem
  Chantal: gefeliciteerd! Wel een spannende start, zo. Maar het was dus in één ronde raak?
   
 9. chantal84

  chantal84 Fanatiek lid

  17 apr 2008
  1.981
  2
  0
  Ja, ronde 1 meteen bingo! Had het totaal niet verwacht aangezien we bij Milan al zover waren dat we in het ziekenhuis liepen ivm een korte luteale fase. Zo zie je maar, de wonderen zijn de wereld nog niet uit ;)
   
 10. seanli31

  seanli31 Fanatiek lid

  19 apr 2009
  1.213
  0
  0
  Brabant
  Hallloooo,

  Kom ff foto spammen :D

  Foto van vanmiddag, alweer 1 wk oud!

  Hij doet t zo goed.. we vergeten soms dat ie er is ;) zo rustig en tevreden is ie. Sem was ook tevreden maar Daan lijkt nog meer tevreden.. laat zich alleen horen als ie honger heeft. Komt al paar dagen om de 4 uur en drinkt zn flessen goed leeg. Overdags is ie redelijk vaak wakker maar ligt dan rond te kijken of te dutten/tutten.

  Hij slaapt tot de nachtvoeding van +- 03.00 in zn eigen bedje en dan halen we m naar onze kamer.. lekker tussen ons in :) Doet ie ook prima!

  Ook met mij gaat t goed.. ik voel me echt goed! T is beneden zeg maar nog nie helemaal op orde haha maar de afgelopen maanden waren lichamelijk een ramp en nu gaat t echt lekker.. ben weer wat ah bewegen, wandelen en heb me toch spierpijn in mn benen haha maar ja, niks meer gewend he :) komt goed! Over paar weken hoop ik weer in de sportschool te zitten ;) Ben ook maar 10,5 kg aangekomen en al bijna 6 kwijt in 1 wk dus dat gaat ook lekker.. Al met al, happy !
   

  Bijgevoegde bestanden:

 11. seanli31

  seanli31 Fanatiek lid

  19 apr 2009
  1.213
  0
  0
  Brabant
  Jeej chantal! Officieel nu ;) Ben heel benieuwd naar je aankomende echi :D Zo spannend weer!

  Haha hier ook een 1 die ah uitproberen is, maar goed.. t valt nog redelijk mee gelukkig.. hebben al wat periodes gehad waarvan ik dacht, o god hoelang gaat dit nog duren.. maar ja, t is gelukkig allemaal tijdelijk..

  Eten gaat prima hier gelukkig... s ochtends en s middags 1 tot 2 boterhammen per keer, lust er alles op van kaas tot worst en soms lekker zoet :) drinken ook van alles. Krijgt zn fruit per dag.. is verslaafd aan aardbeien en druiven haha maar goed, die haal ik maar eens per wk in huis anders eet ie niks anders meer :D Qua eten echt gn klagen.. t is wel meer een vleesmens dan aardappels maar goed, hij eet het wel lekker met zn groente maar vlees is t eerste wat ie aanraakt..

  zindelijkheid, tja zijn er wel mee bezig maar ja, ik dwing m tot niks.. de ene keer wil ie op t potje en doet niks en soms komt er een heel klein plasje maar 9 vd 10x wil ie er niet eens op... hij komt wel steeds vaker naar ons zo van, sem moet schone luier, poepie gedaan dus hij is zich er wel bewust van ieder geval... de rest komt dan vanzelf denk ik maar :)
   
 12. seanli31

  seanli31 Fanatiek lid

  19 apr 2009
  1.213
  0
  0
  Brabant
  gestemd trouwens johannal!!
   
 13. chantal84

  chantal84 Fanatiek lid

  17 apr 2008
  1.981
  2
  0
  Hahaha, nog niet helemaal officieel. Familie weet het wel en nu de maart mama's dan ;) Jij wist het natuurlijk al vanaf dag 1 :p

  Overige vrienden vertel ik het pas rond de 10-12 weken..
   
 14. anoniempjuh

  anoniempjuh Fanatiek lid

  18 mei 2008
  4.779
  0
  0
  Chantal lek hoor, en fijn dat het O snel raak was!ga lekker genieten van je zwangerschap!

  Lisil jee vind t toch iedere keer nog bizar om je verhaal te lezen, zo onwerkelijk, zo zal t voor jou wel helemaal voelen.finn dat het nog redelijk gaat tussen jullie, al kan ik me voorstellen dat dat soms best moeilijk is.dikke knuffel.

  Zindelijk: hier ook niet, vraag t heel vaak, en als ze poept zie ik t meteen want dan staat ze op dr tenen, vraag dan of ze op t potje of wc wil, maar nee hoor..nou ja zal wel komen....

  Seanli finn dat alles zo lekker soepel loopt, heerlijk zeg, en nogmaals, wat lijkt ie op Sem!
   
 15. anoniempjuh

  anoniempjuh Fanatiek lid

  18 mei 2008
  4.779
  0
  0
  Hier alles goed, Neomi heeft sinds een paar dagen da ze alle woorden tot de laatste letter uitspreekt, herkent iemand dat?tis wel grappig, want vaak spreek je de laatste letter niet uit, ( ik niet tenminste) lope, zotte enz, maar zij ,egt nu ook echt die klemtoon op de laatste letter, wel lief.ook is ze nog helemaal gek op Daan!(sommige hebben t filmpje op fb wel gezien:)

  Mijn vader is eergisteren met de medicijnen begonnen, 50% kans dat ze aanslaan, dus daar hopen we heel erg op.hij voeld zijn eigen nog prima en de afgelopen 2 maanden zijn de uitzaaiingen niet erger geworden, dus dat is goed.

  Liefss
   
 16. jedalin

  jedalin VIP lid

  4 nov 2008
  12.674
  1
  38
  #2456 jedalin, 3 aug 2012
  Laatst bewerkt: 3 aug 2012
  Ik had ook gelijk gestemd! :)

  Haha ska tweelingen en mutsjes, beetje afgezaagd ;) hahaha  Rest, ik zit op mn telefoon dus niet zo handig typen.
  Morgen gaan we met een tweelingmamas spelen. Twee meisjes Van dezelfde leeftijd, leuk!!!
  Ennnnnnn ik ga morgen OP STAP!!!
   
 17. chantal84

  chantal84 Fanatiek lid

  17 apr 2008
  1.981
  2
  0

  Duim voor je dat de medicijnen aanslaan!
   
 18. Soda Pop

  Soda Pop Niet meer actief

  @ Chantal, wat een SUPER GAAFFF nieuws!!! Gefeliciteerd meid!!! Wel even een spannende weken gehad zeg!! Pfoeh, maar wat fijn dat jullie nu een kloppend hartje hebben gehoord! Balen dat je zo beroerd bent, maar tis wat je zelf zegt; voor een goed doel... Hopelijk is dit hooguit alleen het eerste trimester! Vind zowiezo leuk om weer es van je te horen!! Jij was mijn buddie heh!! :D

  @ Seanli, wat fijn dat het met Daan zo goed gaat, woww, die foto die je meestuurt; ik meende ook echt een mini-Sem te zien!! MOOI!! Das dan zo leuk heh!! Zien jullie dat zelf ook? Fijn dat het zo'n tevreden mannetje is meis!!

  @ Lisil, ik blijf het zeggen meid, ik heb zo'n respect voor jou!! (dat kan ik voor Stf nouw eenmaal een stuk minder op brengen)
  Kan er nix aan doen... Wat moet het moeilijk zijn, en dan nu ook nog weer die tegenslag dat je "schoonouders" geen hypotheek kunnen krijgen, verdorie heej!! En nix van Mo gehoord! Wat een &^%@#
  Wil je toch even weer een dikke knuffel geven, je hebt er wel geen klap an, maar weet dat we er voor je zijn, en als je even van je af wilt appen.. I'm here heh!!

  @ Johannal, uiteraard gestemd!!!

  @ Ano, ik hoop zo dat de medicatie aan zal slaan, het is toch indd positief dat de uitzaaiingen nu niet verder uitbreiden! Hopelijk blijft dit een hele tijd zo... Zo ken ik nog iemand in mijn omgeving, daar staat het ook al een flinke poos stil!! (enkele jaren!) Het kan dus wel.... Stan legt overigens op de gekste delen van woorden de klemtoon, ligt er maar net aan hoe enthousiast (of hoe boos) hij is, whahahaha! :D:D:D Maar hij praat als bruggeman!! Echt onwijs!! Heerlijk is het!!!

  @ Alies, hoe gaat het met jou meis?? Al even nix van je gehoord!!! Hoe is het met de meisjes??? Genieten ze ook zo van het buiten zijn? Mel is toch ook zo'n heerlijk buiten kind! :D Heb je nog een mooie foto???

  @ hier, alles okeej!
  Geen nieuws...

  Groetjess
   
 19. kleintje88

  kleintje88 VIP lid

  17 nov 2008
  9.362
  2
  0
  Chantal: ik zag het toevallig laatst in een topic.. Gefeliciteerd geniet ervan!

  Seanil; fijn dat alles zo goed gaat :)

  Lisil: wat balen dat de.hypotheek niet.door gaat :( en ik heb net als kussie veel respect voor je! Knuffel

  Ano: ik duim dat het aanslaat!

  Eten: ochtend altijd een flesje halfvolle melk en vaak een cracker of soms museli, in de middag vaak 2 boterhammen en in de avond warm eten maar groentes zijn niet meer haar favoriet....

  Zindelijk: Esmay poept de laatste tijd regelmatig op het potje en vanavond heeft ze er ook op geplast... Maar plassen gaat nog vaker in de luier.. Ze is in ieder geval wel geinteresseerd...

  Verder weet ik het niet zo...

  Hier: met Stijn gaat het prima, hij slaapt sinds gister hele nacht in zn eigen bed en het inslapen gaat ook steeds beter, hij is nu al tien minuten stil dus hopelijk naar dromenland??
  Overdag is hij super lief en stil en s avonds wil hij bij mij zijn.. Het lijkt ook een echt mama s kindje, gister wilde de kraamzorg die de laatste dag er was hem een fles geven maar hij weigerde! Kwam bij mij en hij dronk hem zo leeg haha!
  Papa krijgt hem ook moeilijk stil en zodra ik hem vast heb is het goed...
   
 20. Boomie2012

  Boomie2012 Bekend lid

  3 jan 2012
  524
  0
  0
  NULL
  NULL
  @Kleintje; wat fijn dat het goed gaat met Stijn. Hoe is het met jou verder? En het herstel?

  @Jedalin; leuk, twee tweelingen spelen. Maak je een foto voor ons?
  Alvast veel plezier vanavond, blijven de kinders logeren?

  @Ano; wat super dat Neomie zo lief is voor dr broertje. Ja, praten, heerlijk he. Hier blijft het ook met de dag steeds beter gaan. Ze gebruikt nu bijvoeglijke naamwoorden, ook keischattig. En de grammatica komt er ook in haha.

  Ik duim voor jullie mee dat de medicijnen aanslaan. 50% is een behoorlijke kans!
  Gelukkig voelt hij zich goed.

  @Seanli; wat fijn zeg dat het zo goed met jullie gaat. Een droom van een kindje dus! En ook super dat jij je zo goed voelt
  10,5 kilo bijkomen is sowieso niet veel. Dat is er zo af!

  @Chantal; jeetje, dat was snel! Moet wel even stressen zijn geweest, je dacht zeker dat het een MK was. Wat heerlijk moet het zijn geweest om een hartje te zien kloppen! Als je nu al 2 echo's gehad hebt, zal het vast allemaal goed komen!
  Ja ronde 7 alweer. Tenminste na de MK. Voor de MK hadden we oook al wat rondes achter de rug. Vind het erg lang duren nu... maar ja

  @Lisil; Ik heb erg veel respect voor je. Dat je je zo beheerst bij Lisanne, erg knap. Ik kan me soms moeilijk inhouden als ik boos op manlief ben en dan kan ik mezelf wel voor mijn kop slaap dat ze mij heeft zien 'schelden' tegen haar vader. Ik heb me voorgenomen om dat nooit meer te doen. Maar ik vind het erg moeilijk. Daarom diep respect voor jou. Ik zou hem wat aandoen. Maar weet dat dat absoluut niet de oplossing is, maar je zit toch met je emoties he...
  Klote dat Mo niet terug is.Heb je nog het asiel gebel o.i.d.?

  @Johannal; ik heb gestemd!
   

Deel Deze Pagina