Hai meiden, ik las ergens op het forum dat je best Johma salades mag hebben en ook de coleslaw (rauwe groenten) Je moest het volgens de verloskundige wel vers eten...wat is VERS? Ik heb het bakje dinsdag (of maandag) gekocht en het is nu vrijdag. Ik heb er net een paar flinke happen uit genomen (I LOVE IT!!) De houdbaarheidsdatum is nog niet voorbij en het smaakte ook nog heerlijk. Kan het dan kwaad? Kan er zich toch listeria ontwikkelen?
Je moet op enkele dingen letten: - de houdbaarheidsdatum heb je het al opengemaakt, dan: - hoe ziet het eruit (geen schimmels?) - staat er véél water op? Een beetje vocht is oké, maar niet te veel - ruikt het oké? - is het verkleurd? Als je het dinsdag hebt gekocht en opengemaakt, en het ruikt verder nog goed, dan kun je het vandaag nog eten. Morgen zou ik niet meer doen. Bij mij - ik probeer altijd voorzichtig te zijn met dat soort dingen - laat ik nooit iets langer dan 3 dagen open staan, anders is de versheid er toch echt wel af.