Dan heet het denk ik anders. Parmaham is toch een merk omdat het uit dat stadje komt. Dat is wat ik ervan afweet.
Ik weet wel dat de Italianen vaak Nederlandse varkens gebruiken voor de hammetjes haha... ham wordt gemaakt en dan komt het weer terug in de Nederlandse winkel. Mijn buurman in Italie had zo'n bedrijf, echt zielig als er weer een transport aankwam..Maar het is oh zo lekker.
volgens mij mag het ook gewoon hoor! En parma ham komt volgens mij gewoon uit nederland, trenminste wat je hier koopt dan
volgens mij mag het gewoon hoor, vraag het anders je verloskundige. Het is volgens mij gewoon gerookt en gezouten. En in Italie komt het op veel plekken ook gewoon uit een pakje
Ja, en op een pizza mag het altijd, want dan is het niet meer rauw. Als je het er op doet voor de pizza de oven in gaat tenminste... Lekker!
Denk dat het in NL wel mag hoor, Parmaham. Dat komt echt niet uit Parma. Net als dat Gouda kaas in Amerika niet uit Gouda komt (in NL trouwens ook niet )
Parmaham is gezouten en gedroogd. Daardoor kan de toxoplasmosebacterie er niet meer in zitten. Gewoon lekker eten dus! Parmaham schijnt trouwens wel een beschermde naam te zijn en moet van varkens gemaakt zijn die uit Italie komen.