Manier op hutspot 'op te waarderen?'

Discussie in 'De lounge' gestart door prettymum, 16 mei 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Marlous28

    Marlous28 Fanatiek lid

    5 mei 2010
    2.645
    0
    36
    Twente
    zakje gewelde nasikruiden erdoor. Lekker met gekruide gehaktballetjes.
     
  2. prettymum

    prettymum Niet meer actief

    Door de hutspot?
     
  3. Jessi79

    Jessi79 Fanatiek lid

    4 jan 2012
    4.815
    2.674
    113
    Met shoarma inderdaad! Is ook lekker in een ovenschotel met zuurkool en aardappelpuree. Shoarma gewoon bakken in een koekenpan en er door doen, net als je met gebakken spekjes doet.

    Andere lekkere stamppot-variaties vind ik:

    Andijviestamppot met olijfjes, lente-ui en rode paprika
    Rucolastamppot met olijven en zongedroogde tomaatjes
    Bladspinaziestamppot met rode paprika en philadelhia roomkaas kruiden
     
  4. juffie81

    juffie81 Bekend lid

    7 aug 2007
    636
    37
    28
    juf
    rotterdam
    Romige hutspot van smulweb,
    Daarbij bak de helft van de uien en maak je de stamppot aan met cremefraiche en een bouillonblokje. Wij eten er zelfgedraaide gehaktballen met jus bij. Heerlijk!!

    Of het recept van Shepards pie van smulweb (zie boodschappen topic)
     
  5. juffie81

    juffie81 Bekend lid

    7 aug 2007
    636
    37
    28
    juf
    rotterdam
    Oh, nee het recept stond in het wat eten vandaag-topic!
     
  6. Selly

    Selly Actief lid

    22 feb 2010
    222
    0
    16
    NULL
    NULL
    Uien bakken ipv koken inderdaad, worden ze lekker zoet van. Als ik hutspot maak gebruik ik een recept met (zachte) geitenkaas en gembersiroop. Vegetarisch en verrukkelijk!
     
  7. Vlinderbloem

    Vlinderbloem VIP lid

    27 mrt 2008
    8.128
    1.682
    113

    Dat is lekker hoor. Zo'n klein blikje.
     
  8. Boyandgirl

    Boyandgirl Actief lid

    24 nov 2009
    444
    0
    0
    Potje bruine bonen door de hutspot en dan met hachee

    Hhmm heerlijk
     
  9. Maaik79

    Maaik79 Actief lid

    11 apr 2009
    466
    2
    18
    Wij doen er ook altijd bruine bonen door, heerlijk. Daarnaast worden de uien en wortelen even aangefruit in een klein beetje olie en daarna koken in groentebouillon met wat tijm en oregano bijgevoegd.

    Na het koken stampen en met wat kookvocht smeuig maken en dan smullen maar!

    Hmmm nu heb ik zin in hutspot.
     
  10. DeeLighT

    DeeLighT VIP lid

    9 jan 2007
    8.722
    628
    113
    Als je het opwarmt, blokjes Feta er door doen.
     
  11. MamaTal85

    MamaTal85 Fanatiek lid

    13 sep 2011
    2.088
    204
    63
    NULL
    NULL
    Ik kook de uien niet, maar bak ze lekker zacht met een flinke hoeveelheid ketjap manis erdoor! Niet normaal hoeveel verschil dat al maakt!
     
  12. tupp

    tupp VIP lid

    13 jun 2009
    22.797
    19.017
    113
    Vrouw
    lerares basisonderwijs
    Ik doe er altijd (kleine) blokjes jonge kaas doorheen. Heerlijk! (Mijn man verklaart me voor gek, haha)
     
  13. Bluemoon

    Bluemoon Bekend lid

    30 jan 2011
    571
    0
    0
    NULL
    NULL
    Mijn man is inderdaad verzot op deze variant. Regelmatig krijg ik de vraag wanneer we die weer eens eten.
     
  14. Brett

    Brett Bekend lid

    2 jul 2009
    896
    1
    0
    NULL
    NULL
    De uitjes aanbakken daarna wat extra boter erbij, water erbij en dan ketjap erbij en verder gaar laten stoven. Dat vinden wij lekker.
     
  15. Leona

    Leona Fanatiek lid

    30 mei 2012
    1.195
    0
    0

Deel Deze Pagina