uff is al de tweede keer dat iemand me herinnert aan kip met citroen en olijven wordt tijd dat ik het weer eens ga maken ik ga vandaag uit eten met een vriendin en me zoontje, geen idee wat het wordt
KIP KIP KIP KIP KIP KIP KIP KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP KIP KIP KIP KIP KIP KIP KIP KIP KIP KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP KIP Jamieeeeeeee
Wat eten we vandaag damens? Hier roti van knorr (gebruik wel mijn zelfgemaakte marinade, vind die van van knorr niet zo lekker)
Ps: Bij mij is het ook niet geworden wat ik zei, want had geen zin meer in die hitte, dus heeft manlief effe shoarma gehaald bij de slager, met pitabroodjes, en heb een lekker aardappelsalade gemaakt met tomaat erbij en augurk en mais, komkommer.
hmm aardappelsalade jullie brengen weer van alles naar boven bij me, morgen kip met zitoun en citroen en ernaast aardappelsalade
Hmm, ik zit te twijfelen wat ik moet maken vandaag. Mannetje komt weer thuis en wil wel iets lekkers maken. Denk dat het "macarona bachamel' wordt Wordt er in de marokkaanse keuken eigenlijk bachamel gebruikt? Bij ons wel vaak en salsa (tomatensaus) ook. Hoe maken jullie de bach. saus? Ik haal een potje
bechamel is de witte saus die je gebruikt voor o.a. lasagna ik smelt ongeveer 50 gram boter in de pan, als dat gesmolten is doe ik er beetje bij beetje bloem bij (denk dat een half kopje genoeg is) en dan als de bloem helemaal door de boter heen geroerd is dan beetje bij beetje melk bijvoegen tot het de gewenste dikte heeft....snufje zout erdoorheen en ook lekker is parmezaanse kaas erdoorheen te smelten...geeft net dat beetje pit! ik doe alles op gevoel dus kan helaas geen exacte hoeveelheden geven
Zo maakt mn moeder de saus ook en die kon me dus ook geen hoeveelheden geven. Daarom durf ik het niet aan misschien toch maar ff zelf proberen dan.
misschien kan je het googlen HabibiAna ik geloof 50 gram boter, 50 gram bloem en de melk echt geen idee..... maar ja ik heb het ook gewoon zelf geprobeerd een keer en kan eigenlijk niet echt mislukken. alleen zorgen dat je goed blijft roeren als je de bloem en de melk toevoegt anders krijg je klonten! eet smakelijk alvast, ik ag zo richting het strand met zoon en vriendin, wat eten en drinken daar
Namya Ik bel dol op aardapelsalade, echt heerlijk is het gewoon, vooral als het net uit de koelkast komt zo lekker fris. Miems oh je bent nog een jonkie jo hahahaha,ben je jong getrouwd zeker?.