Dr. Oetker Saroma Aardbei-Fraise houdbaarheid?

Discussie in 'De lounge' gestart door Giltje, 22 jul 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Giltje

    Giltje Niet meer actief

    Hey

    Ik heb net Dr. Oetker Saroma Aardbei-Fraise klaar gemaakt, en nou ben ik benieuwd hoelang dat goed kan blijven na het maken? Ik ben de enige die het eet, en zitten paar kommen in en ik eet dat niet in een keer op haha.

    Iemand enig idee hoelang ik dat kan bewaren? :)
     
  2. mum2be2

    mum2be2 Fanatiek lid

    4 jan 2010
    3.916
    3.396
    113
    Vrouw
    Wij eten het eigenlijk altijd dezelfde dag op.
    Volgens mijn man komt er een soort vel overheen wat ie de volgende dag niet te eten vindt, maar weet niet of dat zo is eigenlijk.

    Maar staat het niet op het pakje?
     
  3. Devy

    Devy Fanatiek lid

    23 aug 2008
    3.437
    1
    0
    Tilburg
    Ik weet het niet precies, maar mijn moeder maakte vroeger vaak saroma toetjes voor ons in verband met een koemelk allergie. Wij deden er met zijn 3-en twee dagen mee zonder problemen. Ze zette ze ook af en toe in de vriezer en dan aten we het (als ze half ontdooid waren) als een soort sorbet ijsje. Wij vonden dat toen wel heel erg lekker. Dus als je nog plek hebt in de vriezer kun je dat altijd nog proberen. :)
     
  4. zustertje

    zustertje Niet meer actief

    Als je een folie over je pudding doet echt erop leggen krijg je geen vieze vellen ;)

    Je kunt dit zeker wel een paar dagen bewaren hoor in de koelkast eet smakelijk!
     
  5. consider

    consider VIP lid

    24 jan 2008
    14.024
    1.850
    113
    Provincie Groningen
    Je kunt het wel 2 dagen bewaren in de koelkast!
    Lekker hé saroma! Is echt mijn favoriete toetje, alleen jammer dat ze de smaak pistache niet meer verkopen.
    Eet nu alleen nog maar banaan, de andere smaken vind ik zo nep.
     
  6. Hopmarjanneke

    Hopmarjanneke VIP lid

    10 jul 2008
    13.548
    524
    113
    Vrouw
    Docent Frans (in opleiding)
    Duitsland
    Je maakt het aan met melk? Dan zou ik gewoon de datum van de melk aanhouden. En zoals eerder aangegeven je kunt het ook even invriezen.

    Hmmmm... lekkerrrrrrrrrr
     
  7. Giltje

    Giltje Niet meer actief

    haha invriezen is wel een goed idee kan je ook als ijsje eten :D zeker lekker met dit warme weer haha vroeger toen we nog klein waren maakte we zelf ons ijsje met de raarste combinaties melk met limonade bij voorbeeld (vonden we vroeger lekker) en vrieste we het zo in XD dus dit zal dan ook makkelijk kunnen :D

    bedankt voor de tips meiden =D
     
  8. Nettie

    Nettie Fanatiek lid

    14 jun 2007
    4.016
    0
    0
    Verzorgende IG
    ergens boven in Nede
    Dit had ik kunnen schrijven...alleen nog ff voor als je het niet in vriezer doet: ff huishoudfolie erover en dan komt er geen vel op!
    En die pistache....idd balen, die was zóó lekker.... *gaat ff de kast in...kijken of er nog saroma is*:D
     
  9. Iggylover

    Iggylover Fanatiek lid

    25 jan 2008
    3.649
    0
    0
    NS
    labjesland
    verkopen ze geen pistache meer?? das balen want die was zoooo lekker
     
  10. Devy

    Devy Fanatiek lid

    23 aug 2008
    3.437
    1
    0
    Tilburg
    Ik was ook al geschokt. Pistache was nu juist de lekkerste variant!
     

Deel Deze Pagina