Mijn meisje aan de Ventolin

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Ecosa, 3 aug 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Ecosa

  Ecosa Fanatiek lid

  15 dec 2006
  2.397
  1
  0
  Vandaag zijn we met Elena naar de huisarts geweest omdat ze vannacht wat moeilijk ademde. Schijnt dat ze slijm in haar longetjes heeft (baby-astma volgens de ha) en ze heeft Ventolin babyhalor gekregen. Nu ligt ze naast me in haar wiegje en ik hoor haar af en toe hakkelend inademen en een beetje roggelen, net of ze een flinke hap adem moet nemen. Mijn hart breekt als ik haar zo hoor, arme ziel nu al moeite met ademhalen.

  En dan heeft ze ook nog eens last van een pus-oogje, wrs lichte oogontsteking.. Ik heb gewoon gejankt vandaag om mijn kleine meid..

  Mama zijn in leuk, maar als je kleintje iets mankeert.. Ik weet dat ik niet moet zeuren, ik bedoel dit is peanuts bij ernstige ziektes enzo, maar ppff, het doet me gewoon pijn.. :cry:
   
 2. Jucade

  Jucade VIP lid

  20 jul 2006
  18.229
  1
  36
  Assemblagemedewerkster
  Pffff ja sneu hè om je ukkie zo te zien, en zelf kan je weinig doen om t 'beter' te maken.. je staat in principe machteloos. Succes met je kleine meisje!
   
 3. judithteresa

  judithteresa Bekend lid

  2 jul 2006
  506
  0
  0
  journaliste/fotografe/webdesigner/model
  Fuerteventura-Canarische Eilanden
  naar he! keira zit ook nog steeds aan de ventolin, gelukkig is ze nu niet zo bang meer voor dat ding, maar brak me hart elke keer dat bange gezichtje huilend:( nu heeft ze door dat ze dan beter adem haalt, en laat ik haar daarna even met de ventolin en het aparaatje spelen, dan is het enge eraf.. vreselijk was dat snachts dat geroggel, en hele nachten op om te luisteren of ze nog wel ademhaalde...
   
 4. tam27

  tam27 Fanatiek lid

  6 aug 2005
  3.173
  1
  38
  verpleegster
  Zuid-Holland
  aaahhh ja dat is zo zielig als die kleintjes ziek zijn, het liefst zou je het over willen nemen.
  Succes met je meisje.
   
 5. Marijntje

  Marijntje Bekend lid

  9 nov 2006
  674
  0
  0
  Secretaresse
  Amersfoort
  Wat vervelend voor jullie en zeker voor je kleintje. Ik ben er ook een beetje bang voor dat mijn kleintje ooit ook ventolin zal moeten omdat ik zelf astma heb. Sowieso vervelend als je kleintje iets heeft. Vind het al naar als ze zo huilt vanwege darmkrampjes. Ik hou haar dan maar lekker vast en knuffel veel. Ze heeft momenteel ook de 5/6 weken groeispurt...enorm hangerig...pfff....het valt niet mee soms he?

  Sterkte, Marijn
   
 6. alkievalkie

  alkievalkie Fanatiek lid

  23 jul 2006
  1.705
  0
  36
  groepsleidster
  in zuid-holland
  Tuurlijk doet het pijn om je meisje zo te zien. Ik vind het ook vreselijk als Fenja pijn, verdriet of iets heeft. Je kleintje is toch je allesje he?

  Sterkte ermee hoor, wel naar allemaal. Geef haar maar een dikke knuffel.
   
 7. ik vind het helemaal niet zeuren. 't Is gewoon moeilijk om je kleintje ziek te zien.

  Neem haar maar eens goed vast.
  Veel sterkte en hopelijk slaat de ventolin snel aan.
   

Deel Deze Pagina