Nou ze zijn op hoor! En geen klachten. Was een beetje huierig voor de slagroom, maar anders ben ik ook niet zo bang hoor. Of het moet er raar uitzien of anders ruiken, dan mieter ik het meteen weg.. Bedankt allemaal! Sluit maar af...
Ik vraag me nu trouwens af waar die houdbaarheidsdatum op diepvriesproducten voor geldt... (want volgens mij waren het diepvriestompoucen) Als die ontdooit zijn moet je ze volgens mij binnen een paar dagen op eten. Betekend het dan dat je ze in bevroren toestand eigenlijk niet meer kan eten na 4-1-2013? (ik zou ze trouwens gewoon opeten hoor, als ze goed ruiken)
Ja dat vraag ik me ook af.. Misschien dat als je ze ontdooit ze tot die datum goed zijn? Bijv ook als je vlees bij de supermarkt koopt en erop staat: 04-01-13 dat het in de koelkast goed blijft tot die datum en je het weg moet gooien na die datum mits je het invriest, want dan kun je het enkele maanden eten