Miskraam??

Discussie in 'Miskraam' gestart door Flamingo84, 30 dec 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Flamingo84

  15 dec 2017
  52
  42
  18
  Vrouw
  Hallo lieve lezers,

  Graag doe ik mijn verhaal.

  Als ik uitga van de IUI data, dan zou ik vandaag 6.5 week zwanger zijn.

  Afgelopen donderdag ochtend verloor ik een heel klein beetje bloed. Ik kreeg een hartverzakking. Zeker omdat ik een aantal jaar geleden een miskraam heb gehad en bang werd dat de geschiedenis zich zou herhalen. De rest van de dag heb ik geen last gehad. Wel had ik bet ziekenhuis gebelt en ze wilde me nog niet zien.

  Vrijdag ochtend had ik helaas weer licht bloedverlies. Gelukkig kon ik wel terecht in een privé kliniek om toch even te kijken. Ze deed een uitwendige echo. Ze zag een vruchtje zitten en kwam op een zwangerschap die 5 dg korter is dan ik in gedachte had. Helaas dan dus nog geen kloppend hartje mogelijk, zeker niet uitwendig. Daarnaast zag ze ook een vleesboom zitten. Ze gaf al aan dat het bv kan zijn dat de innesteling iets later is geweest. Ik had verder geen buikpijn of iets, dus hield nog een klein sprankje hoop.

  Helaas kreeg ik gisteravond pijn in mijn rechterlies. Dit is wel een redelijk nare pijn. Vandaag ben ik licht blijven vloeien. Geen stolsels of dergelijke dingetjes gezien.

  In mijn hoofd ben ik al afscheid aan het nemen. Mijn vriend heeft meer hoop. Maar bloed en liespijn... ik vind dat geen goede combi. Het rotte is dat oud en nieuw er ook nog tussen zit maar ik denk dat ik morgen toch nog een x ga bellen of ik langs mag komen in het zh om te controleren en hopelijk meer te weten waar ik sta.

  Wat denken jullie. Elke sprankje hoop is er 1tje.. of is langzaam aan afscheid nemen misschien wel de beste oplossing.
   
 2. Rosje83

  Rosje83 Fanatiek lid

  17 jul 2017
  1.908
  1.757
  113
  Vrouw
  Het kan een late innesteling zijn en op deze termijn zitten ze er al snel een aantal dagen naast. Ik wist dmv temperaturen precies wanneer mijn eisprong was, maar met de eerste echo 6+5 hield de vk het echt op 6+3 en ik heb verhalen gelezen dat het verschil nog groter is. Ik testte op 9dpo al positief, dus in principe had ik een 'normale' innesteling.

  Er is een vruchtje, het zit in je baarmoeder begrijp ik en bloedverlies kan erbij horen. Hoe het zit met een vleesboom weet ik niet..

  Ik snap uiteraard dat je je enorm druk maakt, maar ik zou nog niet alle hoop opgeven hoor meid. Er zijn echt wel wat positieve dingen te zeggen over je zwangerschap tot nu toe. Hou je me op de hoogte?
   
 3. Flamingo84

  15 dec 2017
  52
  42
  18
  Vrouw
  Helaas moet ik mededelen dat ik op oudjaarsdag een miskraam heb gekregen. Heel verdrietig maar het heeft helaas niet zo mogen zijn. Wij hebben goede moed voor 2018. Bedankt voor je reactie. Goede zwangerschap gewenst!
   
 4. Rosje83

  Rosje83 Fanatiek lid

  17 jul 2017
  1.908
  1.757
  113
  Vrouw
  Oh meid wat ontzettend naar :cry: Bedankt, en ik hoop dat je snel een zwangerschap mag voldragen en er een lief broertje of zusje voor je dochter mag volgen!
   
 5. Diazz

  Diazz VIP lid

  28 dec 2014
  6.391
  3.134
  113
  Wat verdrietig. Heel veel sterkte, hoop op een mooi jaar voor jullie.
   

Deel Deze Pagina