Moe en onzeker..

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Carmen, 16 nov 2005.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Carmen

  Carmen Fanatiek lid

  2 nov 2005
  1.065
  0
  0
  Peuterjuf
  Haarlem
  Ik moet echt even spuien en klagen hoor... Sorrry!

  Sinds deze week voel ik me zo onzeker... Ik heb geen idee wat het is, maar ik heb een erg onbestemd gevoel. Loop dan ook heel de tijd te snotteren en te grienen. Als ik reeel ben, is er niets gebeurt waardoor ik mij onzeker zou moeten voelen. Ik bedoel, geen buikpijn, krampen, bloedverlies o.i.d. Toch ben ik nu eens misselijk van de stress! Gelukkig vanmiddag naar de VK! Voelen jullie je ook wel eens zo? alles maalt door mijn hoofd: vroeggeboorte, geen hartje meer straks bij de VK etc. Ik voel mijn kindje nog niet bewegen. Dat speelt ook wel mee. Mijn placenta schijnt voor te liggen, dus dat kan daar door komen. Maar OH, ik wordt gek van mezelf want ik wil niets liever dan genieten!

  Ook wordt ik met de dag vermoeider. Ik werk 4 dagen en ben na een dag werken gesloopt! Ik blijf soms thuis en slaap dan echt de hele dag, maar zit nog (tot eind november) in mijn proeftijd, en die wil ik natuurlijk wel goed doorlopen. Als ik wakker wordt ben ik nauwelijks uitgerust. Vreemd, want de eerste drie maanden viel het wel mee, nu wordt het alleen maar erger. Tips voor mij?
   
 2. mouschy

  mouschy Fanatiek lid

  30 aug 2005
  3.709
  0
  0
  kraamverzorgster, nu ben ik gastouder.
  Noord Holland
  Oh wat balen dat je je zo rot voelt. Ik moet zeggen mijn misselijkheid is ook nog aldoor niet over. Ik was gisteren bij de verlos, en die zei ook al dat het in theorie al over had moeten zijn. Maar niet dus. Ik zit sinds deze week zonder werk, mijn contract is niet verlengt. Maar ik vind het heerlijk nu thuis zitten. Lekker uitslapen en de hele dag een beetje rommelen en achter de pc zitten ;) Ik merk dat ik me nu wel beter voel sinds ik thuis ben. Maar ik ben ook de hele tijd moe, ga niet zo laat slapen, ga tussen 10 en 11 echt naar bed toe ik trek het niet langer en dan slaap ik dus tot 10 uur smorgens. :rolleyes: Ik ga wel deze week ook weer solliteren dus wie weet heb ik binnen kort weer werk. Ik merk het allemaal wel hoe het gaat.
  Dus mijn tip aan jou; doe rustig aan! en houd nog even die 2 weekjes vol!!! succes :D
   
 3. carlijn

  carlijn Actief lid

  24 okt 2005
  440
  0
  0
  zwolle
  Het is ook allemaal niet niks! Logisch dat je moe bent en onzeker. Luister naar je lichaam en naar je gevoel. Misschien moet je het toch een beetje rustiger aan doen? Ik ben op dit moment ook veel thuis, zodat ik mijn tijd zelf kan indelen. Ik voel me ook best goed, alleen af en toe wat emotioneel en onzeker, maar fysiek gaat het goed.
  Rustig aan hoor!
   
 4. Maryloes

  Maryloes Niet meer actief

  Ik heb precies hetzelfde hoor. Maak me ook voortdurend druk, wel jammer want ik weet dat ik nu niet optimaal aan het genieten ben. Elke controle bij de vk bevestigd dat alles goed is, maar toch kan ik het niet uit m'n hoofd krijgen.

  Sinds een paar weken voel ik ons kindje, maar afgelopen weekend dus even niks gevoeld. Ga ik me meteen zorgen maken, terwijl ik overal lees en ook van de vk hoor dat het nu nog te klein is om elke dag te voelen en dat de baby dan waarschijnlijk gedraaid is. Vanaf 26 weken zou je het elke dag moeten voelen. Inmiddels voel ik weer regelmatig een schop, maar toch............Kortom, ik weet helemaal hoe je je voelt, kan je alleen geen tip geven, want weet het zelf ook niet.

  Wat betreft de moeheid. Ik vind het voor mezelf steeds zwaarder worden. Ik werk fulltime en op vrijdag heb ik echt de pijp leeg. Daarnaast sinds vorige week veel last van bandenpijn en rugpijn. Dus ik probeer het wat rustiger aan te doen, maar dat lukt niet altijd.
   
 5. Silvie

  Silvie Fanatiek lid

  16 aug 2005
  3.910
  0
  0
  Woerden
  Heej Carmen,

  Ook ik heb er last van ..
  Werk ook full time en heel de dag staan en merk dat het iets te veel van het goede is .. Maar ik werk hier nog maar net en wil eigenlijk niet al opgeven, straks heb ikgeen baan meer. Als ik savonds thuis kom ben ik ook helemaal op .. ga ff op de bank liggen en meestal vallen mn ogen dan dicht.
  Ik heb die kleine 1x gevoeld en ben nu net als jij bang dat er iets mee aan de hand is ..

  Misschien moeten we idd wat meer naar ons lichaam luisteren en het wat rustiger aan proberen te doen .. maarja, das meestal makkelijker gezegd.

  Hou je taai meid ..
   

Deel Deze Pagina