Hoe maken jullie gevulde eitjes?

Discussie in 'De lounge' gestart door baby2011, 9 jul 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. baby2011

    baby2011 Fanatiek lid

    15 aug 2010
    1.883
    395
    83
    Voor vanavond als er visite is hebben we lekker chipjes etc frituurhapjes en ik ga gevulde eieren maken

    Nu doe ik altijd eigeel mengen met mayo en dan kruiden erdoor. Welke kruiden wisselt elke keer. Ik hou van uitproberen. Maar nu de vraag hoe maken jullie ze???
     
  2. paula1984

    paula1984 Niet meer actief

    Ik gebruik mayo drupje curry klein stukje heel fijn gesnipperde ui.
    Soms peper en zout maar door de curry zit er al lekker smaak aan.
     
  3. minon

    minon Niet meer actief

    Curry en fritessaus en kruiden met chilipeper, kerrie, paprikapoeder en wat aromat.
     
  4. yogonaise, uitje, knoflookje en hot currypoeder :D
     
  5. Imensa

    Imensa Niet meer actief

    doe er wel eens kleine stukjes ham doorheen.
     
  6. blauwespeen

    blauwespeen Fanatiek lid

    20 mei 2012
    2.133
    0
    0
    NULL
    Gelderland
    curry
    mayo
    peper en zout
    mosterd
     
  7. minon

    minon Niet meer actief

    Kkeine stukjes augurk is ook erg lekker!
     
  8. buonanotte

    buonanotte Niet meer actief

    Sjalotje fijn snijden.
    Mayo
    Kerrie poeder
    Knoflook poeder
    Paprika poeder
    Fijn gesneden peterselie
    Zout peper
    Dat mengen met het eigeel
    En dan in een spuitzak doen en de eitjes vullen
     
  9. sannie30

    sannie30 Fanatiek lid

    24 jan 2011
    1.050
    9
    38
    Ketchup, fritessaus en een scheutje maggi...
     
  10. baby2011

    baby2011 Fanatiek lid

    15 aug 2010
    1.883
    395
    83
    Klinkt goed allemaal!!! Heb er nu al zin in haha. Ga de eitjes maar in de pan doen
     
  11. YoungMama

    YoungMama Bekend lid

    20 jul 2012
    583
    0
    0
    Eigeel, mayo, ketchup, klein beetje mosterd, kerriepoeder, cayennepoeder (paprika/chili). Evt hele kleine stukjes augurk erdoor.
    Oh en altijd wat peterselie als garnering erop maar das meer voor de show als voor de smaak:).
     
  12. Jolina

    Jolina Niet meer actief

    Alleen mayo en zout....saai he:D
     
  13. flipflop

    flipflop Fanatiek lid

    4 dec 2010
    3.249
    1.009
    113
    Zuid-Holland
    Laatst er een schepje rode pesto doorgedaan, samen met wat mayo en hele fijne gesneden geroosterde rode paprika erdoor, lekker!
     
  14. baby2011

    baby2011 Fanatiek lid

    15 aug 2010
    1.883
    395
    83
    Haha heel saai.

    Doet me aan mijn moeder denken die zei laatst op een verjaardag daar doe jij even wat zout en mayo op de eieren. Heb haar heel raar aangekeken en toen gaan tiveren met kruiden haha
     
  15. Femkee

    Femkee Actief lid

    6 nov 2012
    247
    1
    18
    NULL
    NULL
    Mayonaise, kerrie, fijne mosterd, paprikapoeder en tabasco.

    Hmmmmmmmmm :D
     
  16. vonnie73

    vonnie73 Fanatiek lid

    22 aug 2008
    1.898
    0
    36
    in un schwon huiske
    Maggie!! Heerlijk! Ik doe er altijd nog peper en een beetje zout bij, bieslook of peterselie. Maar Maggie moet erin.
     
  17. Dweeb

    Dweeb Niet meer actief

    Mijn oma maakte altijd gevulde eieren met eigeel, yogonaise, maggi en paprikapoeder en dan een toefje zaanse mayonaise er boven op. Dit waren voor mij altijd de lekkerste gevulde eieren.
     
  18. Skatje

    Skatje VIP lid

    10 dec 2008
    9.026
    165
    63
    Vrouw
    Gastouder
    Arnhem
    Ik doe er altijd kipfilet doorheen. Bakken, dan met een vork helemaal uitpluizen en dat door het eigeel met mayo, zout, peper, beetje ketchup en een gesnipperd augurkje.
     
  19. mammievan2

    mammievan2 Fanatiek lid

    31 mrt 2012
    1.207
    0
    36
    Mayo
    Gesnippert uitje
    Kerrie poeder
    Beetje zout
     
  20. Bailief

    Bailief Niet meer actief

    Dit soort dingen moet ik nooit lezen want dan wil ik het ook maken :D

    Ik maak het met eigeel, mayonaise, ketchup, gesnipperde zilverui, augurk in hele kleine stukjes, bieslook, peper, zout en kerriepoeder. Paprikapoeder er bij door doe ik ook wel eens maar dat vergeet ik al maanden te halen bedenk ik me nu.
     

Deel Deze Pagina