Ik ga morgen biscuit deeg bakken, en wil hem uiteindelijk bekleden met fondant. De vraagt betreft mijn vulling, ik had bavarois gehaald, aardbei of citroen. Kan dat als taart vulling? Ik heb het nl eigenlijk ergens anders voor gehaald. Ik heb ook nog in huis gele room of botercreme om m af te smeren. Wat vinden jullie lekkere combinaties?
Afsmeren doe je met botercreme of ganache. Vullen: ik houd van frisse smaken. (Mona luchtig toetje als ik lui ben) Zooo persoonlijk. Ik vind fondant bv niet te nassen. Maar mijn kinderen laten liever de taart liggen en eten alleen fondant
aardbeienjam matcht altijd . Gele room eigenlijk ook wel. Botercreme inderdaad alleen gebruiken om af te smeren. Als vulling vind ik het niet zo'n succes. Maar jam en aardbeienbavarois.. lekker! Of verse aardbeien door de bavarois en dan gele room. Ook heeeeerlijk . En dun afsmeren met botercreme.