Weer eens een taart vraagje!

Discussion in 'De lounge' started by Glass, Jul 12, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Glass

    Glass Fanatiek lid

    May 29, 2017
    2,192
    1,052
    113
    Female
    Ik ga morgen biscuit deeg bakken, en wil hem uiteindelijk bekleden met fondant.
    De vraagt betreft mijn vulling, ik had bavarois gehaald, aardbei of citroen. Kan dat als taart vulling?
    Ik heb het nl eigenlijk ergens anders voor gehaald. Ik heb ook nog in huis gele room of botercreme om m af te smeren.
    Wat vinden jullie lekkere combinaties?
     
  2. taliaa

    taliaa VIP lid

    Mar 2, 2007
    16,045
    2,183
    113
    Brabant
    Afsmeren doe je met botercreme of ganache.

    Vullen: ik houd van frisse smaken. (Mona luchtig toetje als ik lui ben)
    Zooo persoonlijk. Ik vind fondant bv niet te nassen. Maar mijn kinderen laten liever de taart liggen en eten alleen fondant:)
     
    Athina likes this.
  3. Athina

    Athina VIP lid

    Oct 31, 2007
    23,809
    3,339
    113
    zwemjuf
    zuid-holland
    aardbeienjam matcht altijd ;) . Gele room eigenlijk ook wel.
    Botercreme inderdaad alleen gebruiken om af te smeren. Als vulling vind ik het niet zo'n succes.
    Maar jam en aardbeienbavarois.. lekker! Of verse aardbeien door de bavarois en dan gele room. Ook heeeeerlijk :) .
    En dun afsmeren met botercreme.
     

Share This Page