Ik wil een sinterklaasklaastaart maken met de monchoutaart taartmix van dr oetker. Nou dacht ik aan een bastogne bodem, maar wil ook wat gehakte pepernoten toevoegen en eventueel wat chocolade stukjes. Kan ik dit gewoon door het monchoutaart mengsel scheppen, of stort het dan in....verder nog lekkere ideeën?
Kan je er gewoon doorheen scheppen, de taart moet toch nog opstijven in de koelkast dus is geen probleem, zolang je het wel met een spatel schept en niet flink gaat roeren moet het goed gaan
Bodem van speculaas Gehakte schuimpjes door de roomkaas Kruimellaagje van pepernoten tussen de roomkaas en de fruitlaag (met kersen combineert dat goed) Afwerken met van die mini-chocoladelettertjes van witte chocola
Ik zou de stracciatella mix nemen van dr oetker ook met monchou. Ik gebruik zelf altijd de roomkaas van de lidl net zo lekker maar alleen goedkopen. En dan idd bodem van pepernoten. Hier zitten al chocoladevlokken in dus.