Hoi Mensi, Volgens mij mogen we die niet meer hebben. Heb dat van de week ergens gelezen. Groetjes Kaatje
Ik eet het gewoon en volgens mij mag dat ook. Buitenlandse kazen zoals mozzarella, feta, zijn meestal gemaakt van gepasteuriseerde melk en vormen dus geen probleem.
ik kon mij herrineren dat hier iets over geschreven was ivm kaas.. hier het topic... http://www.zwangerschapspagina.nl/viewtopic.php?t=3198 succes gr liek...
ooh heerlijk mozerella....heb ik zin in.....maja tis zondag.:S.. lekekr op een ciabatta broodje met pesto...jummy..!!!..
de ene Mozarella is wel van rauwe koemelk en de ander niet. Ik neem geen risico en bekijk de etiketten gewoon goed, het moet erop staan. x
@ Mad Op zich heb je geen ongelijk, zij het niet zo dat in ons landje de "slechte" mozarella-variant niet in de keuken wordt gebruikt. Maar inderdaad, even dubben checken kan nooit kwaad. Smakelijk!
Ik ben ook dol op kazen. Ik heb gelijk in het begin van mijn zwangerschap gevraagd of ik feta, mozarella enz. mocht hebben. Met zachte kazen( als brie en camerbert) kun je bter laten staan, alhoewel de rauwe melke in nederland haast niet worden verkocht. Maar mozarella, feta (gepasteuriseerd, door de salade) kan geen kwaad. Zie het als aanvulling op je calcium. Bij twijfel zou ik iets zelf niet eten en anders gewoon even checken bij VK of "lotgenoten"