Als je idd direct een plank op de muffins legt, zodra je ze uit de oven haalt, dan worden ze mooi plat en kun je ze prima bekleden Verder over korrelige marsepein: die is dan niet vet genoeg. Even wat vet erbij, kneden, en dan is het probleem wel verholpen. Ik bestel zelf tegenwoordig marsepein bij www.creacakes.nl: die hebben de goedkoopste zeelandia marsepein die ik tot nog toe heb kunnen vinden, (hoogwaardige kwaliteit marsepein).
hey daar bestel ik ook tegenwoordig! Moet wel eerlijk zeggen dat ik wel vind dat die zeelandia van hun snel scheurt, vond ik wel jammer.
Ja misschien lag het aan mij, maar ik vond het sneller scheuren dan de andere zeelandia die ik had en ik zag kwa kleur ook verschil. Vraag me af of ze dan niet verkeerde hadden gestuurd? Wel goede service en hier heb ik het tenminste wel de volgende dag binnen.
weten jullie of ik levensmiddellen kleurstof door koekjes beslag kan doen ? ik wil aardbei koekjes maken die zou ik eerst bekleden met fondant maar t is voor op de PSZ ben bang dat t zo machtig wordt daarom dacht ik rode kleurstof door t beslag te doen maar weet niet of dat ook echt werkt zou ook eerst eigenlijk cupcakes maken maar das ook zo 'groot' voor die kleine kinderbuikjes
ja dat zou ook nog kunnen idd maar eigenlijk wil ik echt knal rood t was me wel op gevallen dat de marsepein veel roder is dan de rode fondant ik heb van de week al test koekjes gebakken om te kijken of ze wel lekker waren het moest natuurlijk deeg zijn wat niet heel erg uitloopt in de oven wat trouwens ook niet echt gebeurde maar nog nooit gebruikt ... t was erg lekker t leken een soort jodenkoeken maar na het bakken heb ik de koekjes nog een keer uitgestoken toen ze net uit de oven kwamen en dat gaat ook erg goed ik maak ze van de week nog een keertje en dan doe ik er kleurstof doorheen mij benieuwen
Marsepein kun je idd feller kleuren dan fondant. Komt omdat fondant zo hagelwit is Verder kun je prima levensmiddelkleurstof gebruiken om je koekjes rood te maken. Wij hebben hier al eens paarse pannekoeken gegeten