muggeallergie?

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door wendyd, 15 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. wendyd

  wendyd Actief lid

  5 okt 2006
  159
  0
  0
  schiedam nederland
  hallo ons zoontje van 3 jaar heeft sinds vanmorgen een bult op zijn hoofd bij het opstaan niet groot, maar nu toch wel een omvang van een groot ei doorsnee 10 cm denk ik. hij is niet gevallen of gestoten als we aan hem vragen of hij zich in bed heeft gestoten ofzo dan zegt hij nee. als hij dat wel had gedaan zegt hij het altijd. nu las ik van muggenallergie dat je dan zulke grote bulten kunt krijgen. in het midden zit ook een rood stipje alsof hij dus gestoken is. weet iemand hier iets meer van of meegemaakt? groetjes wendy.
   
 2. Robyn

  Robyn Bekend lid

  23 mei 2006
  732
  0
  0
  Ambtenaar
  Naarden
  Ja ik heb het zelf, maar ik heb het nog nooit bji van die kleintjes meegemaakt. Mijn muggenbulten zijn 3x zo groot en blijven een paar weken zitten.
   
 3. chacha

  chacha Fanatiek lid

  20 jan 2006
  4.918
  0
  0
  Ik heb het zelf ook als ik in mijn gezicht wordt gestoken. Ziet er echt niet uit en ga dan ook incognito door het leven ;)
   
 4. daphne78

  daphne78 VIP lid

  10 mei 2006
  7.311
  0
  0
  Nijmegen
  Ook ik heb er last van. En het jeukt zoooooooo. Ik heb weken later nog blauwe plekken als restverschijnsel van de steek.

  Er is nu een of ander apparaatje zag ik, niet zo heel erg duur (35 euro) wat je na de steek op de bult kan doen zodat de bult niet groter wordt door de warmte. Maar of dit ook helpt bij een allergie zoals wij die dus hebben? Geen idee!

  Sam heeft hier wel al een muggebulje gehad maar die heb ik zodra ik die zag ingesmeerd met azaron (of zoiets, het was dat andere merk ahhahaha ben de naam kwijt)
   
 5. Niet meer actief

  Ik heb dat ook...

  Is er geen anti-histamine dat je die ukjes kan geven?
  Dat helpt als een trein namelijk...

  Succes
   
 6. Robyn

  Robyn Bekend lid

  23 mei 2006
  732
  0
  0
  Ambtenaar
  Naarden
  Ik heb het heel erg gehad toen ik zwanger was. toen mocht ik dus geen medicijnen hebben.
  De huisarts heeft me toen ascal gegeven (dit is een hartmedicijn in de vorm van een poeder) hier moest ik een papje van maken en op de bulten smeren, ik moet zeggen het hielp voor geen meter...

  Ik hoop echt dat Fab het niet heeft... Of een andere allergie van mij heeft overgenomen..
   
 7. Deb

  Deb VIP lid

  19 jul 2005
  7.394
  0
  0
  Noord- Scharwoude
  even oftopic voor de verduideling heeft niet met de allegie te maken
  maar ascal is een pijnstiller en een bloedverdunner :) geen hartmedicatie , wordt wel gegeven bij hart klachten maar meer voor de bloedverdunning :)


  mijn zoon heeft ook allergie bij muggenbeten hij zit aan de Telfast en heeft cutivate zalf tegen de jeuk

  ikzelf reageerde ook zeer heftig alleen lusten ze me niet meer denk :) me bloed smaakt niet meer zo lekker
   
 8. Robyn

  Robyn Bekend lid

  23 mei 2006
  732
  0
  0
  Ambtenaar
  Naarden
  Nou ja, ik ben ook niet thuis in de hartklachten, maar volgens de huisarts was het een medicijn wat hartpatienten vaak voorgeschreven krijgen..
   
 9. DaisySanches

  DaisySanches VIP lid

  20 jan 2007
  12.361
  0
  0
  Amsterdam
  Ik heb het zelf ook, al sinds ik klein ben. Heb van die vreselijk grote plekke als een mug me te grazen heeft genomen. Toen ik klein was, was het ook altijd in mijn gezicht :(.

  Nu laat-ie mijn gezicht gelukkig met rust, en sinds ik anti-histamine vooor mijn hooikoorts gebruik, heb ik ook minder last van muggenbeten. Maar ja, ik mag nu geen anti-histamine meer, dus ik hoop op een rustige zomer... :(
   

Deel Deze Pagina