simpele gevulde eitjes

Discussion in 'De lounge' started by 1eKruimeltje, Dec 31, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 1eKruimeltje

    1eKruimeltje Bekend lid

    Jun 16, 2009
    974
    0
    16
    NULL
    NULL
    Ik wil graag gevulde eitjes maken. Waar kan ik de vulling van maken behalve de dooiers? En moeten het harde dooiers zijn of middel hard?
     
  2. Mams136

    Mams136 VIP lid

    Jun 26, 2007
    22,837
    0
    0
    achterhoek
    mayo,curry uitjes en paprikapoeder
     
  3. Miss Melody

    Miss Melody Niet meer actief

    Ik lees ff mee, ga ze morgen ook maken!

    Las op internet ook iets van kerriepoeder?
     
  4. consider

    consider VIP lid

    Jan 24, 2008
    14,029
    1,852
    113
    Provincie Groningen
    dooiers prakken
    Mayonaise erbij
    veel kerrie poeder
    Paprika poeder
    peper

    That's it, heb ze net ook zelf gemaakt.
     
  5. Devilschase

    Devilschase VIP lid

    Dec 1, 2007
    21,158
    8,135
    113
    Generaal zonder leger.
    Flevoland
    ik doe eigeel mengen met mayo basilicum en kerriepoeder.
     
  6. Botiwo

    Botiwo Actief lid

    Nov 30, 2010
    489
    0
    0
    NULL
    NULL
    Mijn schoonmoeder maakt altijd hele simpele maar o zo lekkere gevulde eieren. Ze doet mayo, curry, zout en peper met het gekookte eidooier mengen. Dan doet ze dat in de eieren en dan nog een dotje curry erop, ik ben er gek op:)
     
  7. Tese

    Tese Niet meer actief

    Ik krijg er zelf spontaan zin in nu...

    Dooier prakken kerriepoeder en mayo erbij en dat was het.
     
  8. 1eKruimeltje

    1eKruimeltje Bekend lid

    Jun 16, 2009
    974
    0
    16
    NULL
    NULL
    Hmm klinkt erg lekker allemaal. En welke hardheid moet en de dooiers hebben?
     
  9. stef25

    stef25 Bekend lid

    Mar 9, 2010
    500
    0
    0
    NULL
    NULL
    Mayo, zout en peper YUMMIE
     
  10. Majel24

    Majel24 Fanatiek lid

    May 21, 2007
    2,779
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Bemmel
    Hier altijd dooier mayo,peper en maggie. Ook errug lekker.
    Ik kook de eieren meestal 5 tot 6 minuten.
     
  11. MamavEsmee

    MamavEsmee Niet meer actief

    De dooier moet goed hard zijn dan krijg je een stevige vulling. Hier altijd mayo, mosterd, kerrie..
     
  12. Botiwo

    Botiwo Actief lid

    Nov 30, 2010
    489
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik kook mijn eieren zo´n 8 tot 10 minuten.
     
  13. Zinaa

    Zinaa Fanatiek lid

    May 28, 2010
    3,719
    22
    38
    Ohhh nu heb ik er ook zin in!
     
  14. Vagans

    Vagans Niet meer actief

    Ik kook de eieren zon 5-6 minuten

    dan eigeel prakken, mayo, ketchup, aromat erdoorheen en nog een klein gesneden augurkje en ham

    heeeeeeeeeeeeeeeerlijk!!! :D
     
  15. mora27

    mora27 VIP lid

    Nov 25, 2009
    6,381
    0
    36
    webwinkel eigenaar
    in een huis
    ik kook ze altijd hard en dan het eigeel mengen met wat mayonaise, curry, kerriepoeder en paprikapoeder en een beetje maggie..... dan het eigeel met de mixer tot een glad papje maken en dan in een spuitzak in de eieren spuiten... kan ook met een boterhamzakje en daar een puntje uitknippen...
     
  16. danip

    danip Niet meer actief

    Ik prak de eidooier met curry, ketjap en een beetje zout. Heerlijk!
     
  17. Nijn84

    Nijn84 Fanatiek lid

    Mar 18, 2009
    1,795
    1
    0
    Grunn!
    Een hard gekookt eitje. Dooier eruit halen.
    Mayo, curry, mosterdsaus en wat peper. Staafmixer erop en vullen maar!!
     
  18. Vagans

    Vagans Niet meer actief

    wat doen er een hoop mensen curry en/of mosterd

    bah bah (smaken verschillen ;))
     
  19. daphne78

    daphne78 VIP lid

    May 10, 2006
    7,311
    0
    0
    Nijmegen
    Doet er niemand hier knoflook in???

    Dat is zooo lekker hmm, bij de buren hebben ze ze ook... ik zou daar ook zijn, maar ik ben dus nu even thuis :(
     
  20. Tese

    Tese Niet meer actief

    Dankzij dit topic heb ik ze net maar even gemaakt en ze waren heerlijk...
     

Share This Page