Naar de dokter???????

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door mijnimeel, 8 feb 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. mijnimeel

  mijnimeel Fanatiek lid

  10 nov 2005
  2.343
  0
  0
  Directeur
  In de buurt van Den
  Ga ik net naar de wc: roze-verlies! Dat op dag 22……
  Ik had dat vorige maand ook en hoopte toen nog dat het een innesteling zou kunnen zijn. Toen bleek niets minder waar; een dag later begon het bruinverlies en dat heeft toen 7 dagen aangehouden tot de duivels kwamen. Ik hoop dus niet dat het dit keer WEER het geval zijn. Ik vind het alleen vreemd om dit elke maand te hebben. Echt merkwaardig. Had vorige week enorme kramp in mijn onderbuik, voor de eisprong. Nu dus ook weer. Ik denk dat ik maar eens een afspraak ga maken met de huisarts. Dit is toch vreemd om dit elke maand te hebben. Over 9 dagen pas NOD dus om nu weer zolang met bruinverlies rond te lopen kopt volgens mij echt niet. Wat denken jullie???? Naar de huisarts?
   
 2. Sanne

  Sanne Fanatiek lid

  18 sep 2005
  3.691
  0
  0
  verzorgende
  limburg
  als je het niet vertrouwt gewoon ff naar de ha gaan
   
 3. pim

  pim Fanatiek lid

  22 sep 2005
  3.970
  0
  36
  Nijmegen
  Ik zou denk ik nog even wachten met naar de ha te gaan. Eerst even wachten hoe het nu verloopt. Volgens mij kan je ha er ook niet veel van zeggen/aan doen.

  Pim
   
 4. Silla

  Silla VIP lid

  31 jan 2006
  11.064
  0
  0
  Noord - Holland
  Gewoon nog ff afwachten en mocht je twijfelen kun je altijd nog HA gaan...
   
 5. Snoepie

  Snoepie Lid

  20 jan 2006
  32
  0
  0
  Ik heb dat in december ook gehad, en mij werd verteld dat het de innesteling was. Helaas is het bij mij daarna misgegaan, maar ik hoop uiteraard voor jou dat het goed gaat en dat het inderdaad de innesteling is.

  Ik zal voor je duimen!
   
 6. mijnimeel

  mijnimeel Fanatiek lid

  10 nov 2005
  2.343
  0
  0
  Directeur
  In de buurt van Den
  Tja, het blijft vreemd!
   
 7. Natasja

  Natasja VIP lid

  1 aug 2005
  25.784
  22
  38
  docente engels
  Capelle aan den IJss
  Tis zeer vreemd. zit nu in de 7de cyclus na het stoppen van de pil en heb dit bij 4 cycli gehad... niet leuk.. maar niks om je druk over te maken denk ik. Ik weet ook niet goed wat de dokter er aan zou kunnen doen.

  Groetjes
   
 8. mijnimeel

  mijnimeel Fanatiek lid

  10 nov 2005
  2.343
  0
  0
  Directeur
  In de buurt van Den
  Dit is het antwoord van de arts:

  Geachte mevrouw,

  Het is inderdaad mogelijk dat hier sprake is van een innestelingsbloeding. Het is bekend dat ongeveer 20% van de bevruchte eicellen niet innestelt en dat het bevruchte eitje met de eerstvolgende menstruatie weer wordt afgestoten. In het verleden werd gedacht dat dit te maken had met een eigen hormoontekort en werden daarom progestatieve hormonen voorgeschreven in de tweede cyclushelft. Als de innesteling niet lukt dan komt de menstruatie gewoon. Een innestelingsbloeding hoeft echter niet te betekenen dat de innesteling niet gaat lukken. Het is dus mogelijk dat het deze keer wel goed gaat, maar dat is niet te voorspellen. De met de bloeding gepaard gaande krampen kunnen daar bij passen. Soms komen de klachten die U aangeeft ook voor als er een innesteling buiten de baarmoeder heeft plaatsgevonden, maar dan is het ongebruikelijk dat de menstruatie op de normale tijd komt. Meestal blijft de kleine hoeveelheid bloedverlies dan ook wat doorsudderen.

  Voor de buikkrampen kunt U een middel innemen tegen menstruatiepijn. Voor een evt bevruchte eicel kan dat in dit stadium nog geen kwaad, omdat er nog geen verbinding is tussen de moederlijke circulatie en een evt embryo.

  Samenvattend: Een innestelingsbloeding betekent niet altijd dat er een menstruatie volgt: het kan ook goed gaan. Als de verschijnselen zich blijven herhalen (stel dat dit 3 x na elkaar is gebeurd) neem dan contact op met je arts voor verder onderzoek en begeleiding. Neem ook contact op als de aard en de intensiteit van de buikpijn verandert.

  Met vriendelijke groet,

  Dokter.nl (gynaecoloog)
   
 9. Silly

  Silly Fanatiek lid

  24 okt 2005
  1.537
  0
  0
  Lekker hè die doktertaal.
  Je hebt er nu twee keer last van gehad dus als je volgende maand weer hebt dan kun je alsnog een afspraak met de ha maken.

  Succes,
  Silly
   
 10. mijnimeel

  mijnimeel Fanatiek lid

  10 nov 2005
  2.343
  0
  0
  Directeur
  In de buurt van Den
  Behalve dat die taal soms ombegrijpelijk is, geeft ze ook geen antwoord op mijn vraag. Irritant. Want nu weet ik dus nog niet of het normaal is om elke maand bruinverlies te hebben! :rolleyes:
   

Deel Deze Pagina